Filmmaker, storyteller en contentmanager | Nijmegen

Opdrachtgevers
SamenWel!, Wereld Natuur Fonds, Sociaal Werk Nederland, Cito, Stafier, Omroep Gelderland, Rijkswaterstaat, College voor Toetsen en Examens, stichting kiEMT, ROC Rijn IJssel, gemeente Rheden, MTSA, Stafier. 

Over Jitske Jonkman | Nijmegen

Filmmaker, storyteller en contentmanager in één. 
Ik doe graag het een zonder het ander te laten. Als eenpersoonsteam video’s draaien en monteren, daar heb ik lol in: een videopitch, reportage of verslag. Desgewenst schrijf, fotografeer en blog ik ook nog voor je. Is je vraag uitgebreider? Dan haal ik er specialisten bij. Voor een promotiefilm of congresverslag moet je vaak iets meer uit de kast trekken. 

Internet heeft onze communicatie grondig veranderd. Voor de prijs van één bedrijfsfilm-oude-stijl kun je als bedrijf of organisatie vandaag de dag beter vaak bij veel kijkers in beeld zijn, op sociale media en YouTube. Ik blog niet voor niets met veel bewegend beeld op mijn foodblog Slow Foodies: ik geloof erg in de combinatie video/blog/sociale media. Ideale videomarketing. En wat zo leuk is aan storytelling: iedereen heeft een verhaal. Niet alleen de officiële woordvoerder maar ook de fietsenmaker, de hondenfokker en de verzamelaar van foto’s van antieke hondenkarren (ja, ze bestaan). 

Mijn drive? Ik ben een wereldburger met grote interesse in duurzaamheid, voeding en innovatie. Voordat ik ontdekte dat ik het liefst verhalen vertel werkte ik ruim 20 jaar in de natuurbescherming. Olifanten, walvissen en tijgers beschermen, dat werk. Maak mij maar wakker voor kwesties met een idealistisch tintje. Of gewoon iets over antieke hondenkarren - ook leuk. 


Foto 1 Jitske Jonkman Klik om te vergroten

TriggerFilm
Jitske Jonkman


Professionals in de categorie Communicatie en presentatie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen