Biologische, Vegetarische catering | Nijmegen

Heb je iets te vieren? Organiseer je een evenement of een heel festival? Daar hoort lekker eten bij. Laat dat maar aan De Rode ComCommer over! Ik werk vanuit mijn sfeervolle brandweerwagen en ruk voor verschillende gelegenheden uit. Mooi en smaakvol eten met groentes in de hoofdrol; dat is de Rode ComCommer. We houden van eten met veel kleur en verrassende smaakcombinaties. Alles is vegetarisch en biologisch en de ingrediënten komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving.

Ik verzorg cateringen voor kleine en grote groepen, eten op bedrijfsevenementen en festivals. Ook cater ik graag tijdens retraites. Elke catering is anders en ik bekijk graag met jou wat je wensen zijn.

Over Mieke Lavrijsen | Nijmegen

Hoi! Ik ben Mieke. Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren ben ik in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Ik word blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Ik vind het belangrijk waar mijn eten vandaan komt en doe mijn best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen. Ik geniet van de uitdaging om die mooie biologische groenten van de boer om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd... Daar word ik blij van!

​Met mijn passie inspireer ik anderen om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en bewuster met voedsel om te gaan. Ik houd van originele smaken en combinaties, van groenten van het seizoen, het buiten koken en de bijzondere plekken waar ik met mijn brandweerbus terechtkom. Die aandacht en liefde proef je natuurlijk allemaal terug in het eten.


Foto 4 Mieke Lavrijsen Foto 5 Mieke Lavrijsen Foto 6 Mieke Lavrijsen Foto 7 Mieke Lavrijsen Foto 9 Mieke Lavrijsen Foto 10 Mieke Lavrijsen Foto 11 Mieke Lavrijsen Foto 14 Mieke Lavrijsen Foto 16 Mieke Lavrijsen Foto 18 Mieke Lavrijsen Foto 19 Mieke Lavrijsen Foto 21 Mieke Lavrijsen Klik om te vergroten

de Rode ComCommer
Mieke Lavrijsen


Professionals in de categorie Horeca & Catering

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!