Kiemkracht64, land van mogelijkheden | Malden

Het land van Kiemkracht 64 bestaat uit 2 hectare eetbaar landschap. Een deel wordt gebruikt voor de teelt van eenjarige groente een ander deel wordt gebruikt voor de teelt van meerjarige gewassen in het voedelbos. Er wordt op een natuurlijke wijze geteeld omdat wij geloven dat het belangrijk is om gezond en hoogwaardig voedsel te eten waarbij de bodem haar vruchtbaarheid en vitaliteit niet verliest maar juist opgebouwd ziet. 

Kiemkracht64 probeert met en natuur te verbinden vanuit plezier en biedt daarom verschillende activiteiten aan zoals kookworkshops met ingredienten die zelf ge-oogst worden. Kijk op de website voor mogelijkheden of stuur een mailtje. Wil je zelf iets organiseren in een natuurlijke omgevind dan kan dat ook.

Over marion boenders | Malden

Mijn naam is Marion Boenders, na mijn opleiding Tropische Landbouw in Deventer ben ik meteen vertrokken naar Kenia. Daar werkte ik in de groente teelt en voor een irrigatiebedrijf. Samen met mijn man zijn we na 5 jaar verhuisd naar Oeganda en daar ons eigen bedrijf begonnen in chrysanten, kersterren en andere potplanten. Na 17 jaar en 2 kinderen rijker zijn we teruggekomen naar Nederland. Toen ik na ging denken over wat ik echt graag wilde doen kwam ik tot de conclusie dat ik graag bij wilde dragen aan het verbinden van mens en aarde. Niet door te praten maar door te ervaren. Nu staat er een eetbaar landschap waarin gewerkt wordt door collega's en vrijwilligers en staat er een prachtig aardehuis. Groepen die het aardehuis gebruiken voor hun activiteiten voelen zich zichtbaar thuis in een groene omgeving wat ook nog eens direct op het bord ligt tijdens lunch of diner.


Foto 15 marion boenders Klik om te vergroten

Kiemkracht64
marion boenders


Professionals in de categorie Land- en Tuinbouw

Acupunctuur Ademtherapie Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!