Acupunctuur voor vrouwen, van menstruatieproblemen, kinderwens, zwangerschap tot aan de overgang. | Escharen/ Nijmegen

Bo Ping Tang betekent vrij vertaald: Praktijk voor het verkrijgen van harmonie. Dat is precies waar ik met mijn praktijk voor sta. Het herstellen van de onbalans die de oorzaak is van uw klachten en zo lichaam en geest weer in harmonie brengen.

Voor de volgende klachten kunt u oa. bij mij in de praktijk terecht:

Vruchtbaarheidsproblemen, habituele miskramen, IVF/ICSI-begeleiding, (verminderde eicel- en zaadkwaliteit, endometriose, PCOS etc), menstruatieklachten (PMS, migraine, onregelmatige cycli, etc),  menopauzeklachten, darmklachten, slapeloosheid, vermoeidheid, pijnklachten (RSI, gewrichts- en spierpijnen, aangezichtspijn, whiplash, hoofdpijn, etc), stress, chronisch vermoeidheidssyndroom, hooikoorts, ademhalingsklachten, huidaandoeningen (eczeem, psoriasis, etc). 

Mijn bijzondere belangstelling is na mijn basisstudie voor traditionele chinese geneeskunde uitgegaan naar de Gyneacologie binnen de TCG.

Mijn praktijk is gevestigd in zowel Escharen (Grave) als wel in Nijmegen-Dukenburg, bij Mens Complementair Gezondheidscentrum

Over Wendy Booman | Escharen/ Nijmegen

Hoe ik er toe gekomen ben om acupunctuur te gaan studeren? Niet zoals veel van mijn collega’s, die het in eerste instantie zelf hebben ondergaan. Bij mij kwam dat pas later. Ik ben acupunctuur gaan studeren omdat de effecten en de resultaten ervan bij paarden diepe indruk op mij maakte. Ik werkte namelijk met paarden in de sport. Het mooie aan dieren is de ogenblikkelijke reactie, er komt direct een ontspanning die geen placebo effect kan zijn. Dat heeft me er toe gebracht om in 2008 te starten met de opleiding Klassieke Acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai, aangevuld met Tuina-massage en later de opleiding Chinese kruiden bij academie Bo Yi. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de gyneacologie binnen de Chinese geneeskunde.

Mijn passie voor het behandelen van vrouwen en koppels met een kinderwens komt voort uit de mogenlijkheden die de TCM (traditional Chinese Medicine) biedt, daar waar de grenzen van de westerse geneeskunde getrokken zijn. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en kan daarom ook mijn ervaring delen. Buiten mijn werkzaamheden om ben ik nog steeds graag actief bezig met mijn paarden en honden.

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten en in veel gevallen vinden we samen een passend behandelplan.


Foto 1 Wendy Booman Foto 4 Wendy Booman Klik om te vergroten

Bo Ping Tang Praktijk voor acupunctuur
Wendy Booman


Professionals in de categorie Acupunctuur

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!