Ayurvedische massage | Ravenstein

Een ayurvedische ontspanningsmassage heeft een gunstig effect op het reinigen, ontspannen en voeden van het fysieke lichaam, het balanceren van je emotionele toestand en het kalmeert de geest. Ayurvedische massage stimuleert het zelfherstellend vermogen en brengt je in contact met je lijf waardoor je je meer gewaar wordt van de grenzen van je lichaam. Deze massage werkt ondersteunend bij het opheffen van emotionele blokkades en balanceert je energiesysteem (de aura en chakra’s) door het stimuleren van de nadi’s (energiebanen) en diverse marmapunten (drukpunten). De Ayurvedische massage activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop. Dit helpt om afvalstoffen af te voeren en je vitale energie te verhogen. Hierdoor kan je sensuele uitstraling vergroten en de levensduur verlengd worden. Stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden.

De Ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Een Ayurvedische massage wordt in de volgende gevallen afgeraden: tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap, bij kanker, bij koorts en direct na het eten.

Ik geef alleen Ayurvedische massages  aan vrouwen en kinderen.

Over Joyce Kersten | Ravenstein

Ik ben Joyce, geboren in 1978 te Tilburg. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn lieve golden retriever in de natuur. Dat is voor mij echt een moment om tot mezelf te komen. Ik heb veel behoefte aan rust, stilte en bewustwording. Dit zoek ik op in meditatie, yoga en de sauna. Daarnaast houd ik ervan om te dansen. Mijn kennis en inspiratie haal ik uit het lezen van boeken en uit goede gesprekken. Door mijn levenslessen en opleidingen kom ik erachter dat de meeste mensen in hun vroege jeugd al een vorm van trauma hebben ervaren, dat ze diep hebben weggestopt. Uit zelfbescherming splitsen we het traumadeel af, om te kunnen overleven. We handelen daardoor vanuit onze overlevingsdelen i.p.v. ons gezonde Ik. Dit zorgt ervoor dat we in conflict raken met onszelf en onze omgeving, wat weer leidt tot spanningen en ziekte. Ontwikkeling en groei gaan gepaard met angst en weerstand. Op het moment dat de wens tot loslaten groter wordt dan het vasthouden, kan je je proces aangaan en worden wie je werkelijk bent. Ik wil je hier graag bij ondersteunen, in een sfeer van aandacht, rust en veiligheid. Mensen ervaren mij als betrokken, empathisch, open, respectvol en geduldig. 


Professionals in de categorie Ayurveda

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen