Energetische coaching & therapie bij vage en onbegrepen klachten. Ik help je weer te sprankelen! | Elst

Herken je dit? Je hebt last van diverse vage klachten, zowel lichamelijk als emotioneel. Je voelt dat er van binnen iets in de weg zit, maar je weet niet wat. Je wilt zo graag dat er iets aan de oorzaak van jouw klachten wordt gedaan, maar hoe kom je er achter wat die oorzaak is? Je bent best wanhopig, want zó vind je het leven niet meer zo leuk. Je hebt het gevoel dat het leven je ontglipt en dat je jezelf steeds meer kwijtraakt.

Ik zat ooit ook in deze situatie. Uit eigen ervaring weet ik dat ‘standaard’ oplossingen niet altijd werken. Ik kan je helpen om via een alternatieve weg weer lekker in je vel te komen. Daarbij kijk ik naar jou als mens in zijn geheel en niet alleen naar jouw klacht. Omdat het lichaam altijd aangeeft wat er aan de hand is, werk ik heel lichaamsgericht. Daarbij maak ik gebruik van technieken uit de MEE-therapie en lichaamsgerichte traumatherapie.

Door mijn grote aangeboren invoelingsvermogen kan ik achter jouw 'muurtje' kijken en voelen wat er werkelijk aan de hand is. Daardoor kunnen we snel de diepte in en merk je vaak na 1 à 2 behandelingen al dat je meer energie hebt en dat jouw klachten verminderen. Als je klachten al langer duren zul je meer behandelingen nodig hebben, maar ook dan merk je vrij snel verbetering en ga je uiteindelijk weer sprankelen!

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijn website of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Over Petra Swart | Elst

Ik ben Petra Swart (1975), energetisch therapeut en Sprankelcoach, en ik begeleid gevoelige vrouwen die vastlopen door vage en onbegrepen klachten. Toen ik eenmaal wist dat ik hoogsensitief ben, volgde een lange weg naar wie ik eigenlijk ben en wat ik hier op aarde te doen heb. Door verschillende vage lichamelijke klachten als eczeem, slaapproblemen, angsten en stress liep ik steeds meer vast.

Energetische therapie en familieopstellingen hielpen mij om vele lagen af te pellen en trauma's, angsten en verdriet op te lossen, waarvan ik soms niet eens wist dat ze er zaten. En onder al die lagen zag ik uiteindelijk dat sprankelende, vrolijke, speelse meisje dat zo veel van mensen houdt en in iedereen het goede ziet.

Inmiddels zet ik mijn hoogsensitiviteit, mijn grote aangeboren invoelingsvermogen en intuïtie én die sprankeling in om andere mensen te helpen. Ik ben opgeleid tot Multi-Energetisch Essentietherapeut (MEE-therapeut), 1-op-1 familieopsteller en in opleiding tot lichaamsgericht traumatherapeut. Het is mijn droom en mijn missie om zo veel mogelijk mensen van hun vage klachten af te helpen en weer te laten sprankelen. Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om van je klachten af te komen, te gaan stralen, om innerlijke rust te vinden en vanuit je hart te gaan leven. Voel je welkom!


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Nijmegen

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!