Esprit Homeopathie, Corry Elferink, Klassiek Homeopaat | Nijmegen

Esprit Homeopathie helpt je op een professionele wijze om je gezondheid te verbeteren, bijvoorbeeld bij maag- en darmklachten, menstruatie- en overgangsklachten, prostaatklachten, problemen met de blaas, hooikoorts, huidklachten,vermoeidheid, slaapproblemen, burn-out, depressie, blessures. Voor een holistische benadering waarbij de hele mens centraal staat. Homeopathische middelen ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij fysieke, mentale en emotionele klachten, is veilig te gebruiken, ook bij babies, tijdens de zwangerschap en bij ouderen, zonder onderdrukking of bijwerkingen.
De behandeling wordt indien nodig ondersteund met voedingsadviezen of coaching, waardoor je meer uit jezelf haalt en  een gelukkiger mens wordt.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar leden. Haar kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Tevens ben ik gecertificeerd Registertherapeut BCZ® waarmee de praktijk voldoet aan alle eisen die zorgverzekeraars stellen en zijn de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gewaarborgd.

Over Corry Elferink | Nijmegen

Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd geweest in mensen en in wat hen beweegt. Ik verdiepte mij al vroeg in de psyche van de mens, las veel over psychologie. Daarnaast was ik altijd geboeid door alles wat met gezondheid te maken heeft, waarbij het genezen van de zieke op een zo natuurlijk mogelijke manier bij mij hoog in het vaandel staat.

Toen ik ontdekte dat klassieke homeopathie de meest complete, diepgaande genezing kan bewerkstelligen besloot ik mij in die richting verder te bekwamen aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen te Arnhem. Een gedegen medische kennis maakt deel uit van deze opleiding. Sinds 2007 volg ik jaarlijks de seminars van de gerenommeerde Indiase homeopaat Dr. Farokh Master.
In november 2013 nam ik deel aan een trainingsprogramma van de Homoeopathy University in Jaipur, India om mijn kennis van de homeopathie te verdiepen.
Voor Homeopathie voor Vluchtelingen werk ik samen met een aantal collega’s en ondersteunen we vluchtelingen bij stressgerelateerde problematiek. Mijn ervaring met andere culturen helpt mij in de dagelijkse praktijk om mij in te leven in de ander en zo tot de kern van de problematiek te komen.

Het is steeds weer fascinerend en stemt mij dankbaar om te zien hoe homeopathie het herstel bewerkstelligt en daarmee het algemeen welbevinden bevordert.


Foto 1 Corry Elferink Klik om te vergroten

Esprit Homeopathie
Corry Elferink


Professionals in de categorie Homeopathie

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!