Massage & massagetherapie bij chronische spanningsklachten en traumaverwerking | Nijmegen

Ontspanning in de praktijk

Je komt naar mijn praktijk omdat je behoefte hebt aan ontspanning. Wil je alleen mij aan het werk hebben, zelf niet in actie komen en vooral lekker liggen en niets doen, kies dan voor een ontspanningsmassage of een voor zwangerschapsmassage. Wanneer je wilt leren hoe je zelf die ontspanning teweeg kunt brengen, hoe je dit in samenwerking met mij kunt doen en hoe je een teveel aan ongewenste spanning kunt voorkomen, dan past een massage op therapeutische basis beter bij je.

 

Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage

Deze vormen van massage zijn heerlijk wanneer je volledig tot rust wilt komen en in geval van zwangerschap daaraan gerelateerde klachten wilt verminderen. Zorgzaam strijk en kneed ik alle spanning uit je lichaam. Het rumoer in je hoofd verstilt en een weldadige loomheid maakt zich van je meester.

Massage op therapeutische basis

Integrale massage richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans waardoor een disharmonie in jouw functioneren of welbevinden wordt opgeheven.

De Derde Vorm is een massagetherapie waarin ik je zeer zorgvuldig en volledig afgestemd begeleid wanneer angst of schaamte aanraking verhindert.

Integraal lichaamswerk

De massages op therapeutische basis worden ondersteund door oefeningen uit de haptonomie, (bio-energetische) bewegingsoefeningen of andere lichaamsgerichte oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen en helpen een teveel aan spanning los te laten. Een aantal van deze oefeningen kun je ook thuis toepassen.

Meer uitgebreide informatie lees je op mijn site.

Over Arno van Haren | Nijmegen

Massage

Ik werk op HBO-niveau en heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen, Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017.) Om de zorg die ik bied meer toegankelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis/Plato gevolgd (2018.) Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door bij- en nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan intervisiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me verder in begeleiding bij trauma- gerelateerde spanningsklachten.

Coaching & begeleiding

Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is in het bedrijvencentrum op de Groenestraat 294, een rustige en goed bereikbare locatie. Je kunt gratis parkeren bij Albert Heijn aan de andere  kant van de straat.. De alternatieve locatie is in de Hoefkamp in Lindenholt.

Agenda Praktijk voor Ontspanning Nijmegen


Foto 2 Arno van Haren Foto 3 Arno van Haren Foto 4 Arno van Haren Foto 5 Arno van Haren Foto 6 Arno van Haren Foto 7 Arno van Haren Foto 8 Arno van Haren Foto 9 Arno van Haren Foto 10 Arno van Haren Foto 12 Arno van Haren Klik om te vergroten

Praktijk voor Ontspanning Nijmegen
Arno van Haren


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!