Burn out herstel, - preventie en stressmanagement | Nijmegen

Hoe voorkom jij een burn out als prestatiegerichte professonial? Ontdek een unieke methode naar duurzame integrale vitaliteit op basis van zelfbewust leiderschap d.m.v een combinatie van dieptepsychologie, fysiotherapie en coaching.

 

Over Bart Donkers | Nijmegen

Mijn naam is Bart Donkers. Ik ben leergierig aangelegd met een passie voor persoonlijke ontwikkeling & persoonlijk leiderschap.

Ik werk als fysiotherapeut & dieptepsycholoog. Hiermee ben ik deskundige in de analyse, het herstel en de optimalisatie van lichamelijke en psychische gezondheid - met een expertise in de werking van ons onbewuste op ons gedrag als ook op het gebied van (chronische) stress & burn out. Ik heb 15 jaar ervaring in het begeleiden van herstel- en veranderprocessen, zowel in de eerste- als tweedelijnszorg als ook vanuit een specialisme in de relatie tussen arbeid en gezondheid en op het snijvlak van mens en organisatie.

Overtuigd van de integrale samenhang tussen lichaam en geest, heb ik op diepgaande wijzen de eenheid hiervan ervaren; o.a. door diepere gedragspatronen die groei in de weg staan onder ogen te komen. Ik heb geleerd op welke wijze ik leiding kan geven aan mijzelf, veerkracht en zingeving kan ontwikkelen.

In mijn vrije tijd sport ik graag (jiu jitsu), lees en schrijf ik, luier, mijmer en geniet ik van gezelligheid met geliefden als ook van tijd alleen. Ik ben een enorme fan van reizen en het ontdekken van nieuwe horizonten. Ik geniet van (bijna) alles wat nieuw en innovatief voor mij is.


Foto 2 Bart Donkers Klik om te vergroten

Bart Donkers Therapie, Coaching en Training
Bart Donkers


Professionals in de categorie Stressmanagement

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen