Nieuwsbrief Bewust Nijmegen april 2021

Met deze nieuwsbrief brengen we je graag op de hoogte van nieuwe mooie activiteiten door de Bewuste en Duurzame ondernemers die zich bij Bewust Nijmegen hebben aangesloten. 

Terugblik "Bewust Vitaal" op 21 april

Maar liefst 53 geïnteresseerde deelnemers meldden zich aan voor onze Open Avond met mini workshops rondom het thema Bewust Vitaal: sprankelend de lente in. Het evenement stond twee keer in De Brug én in De Rozet, de krant van Berg & Dal, super leuk. 

Bij de mini workshops konden deelnemers "even proeven" van het aanbod van 13 van onze aangesloten ondernemers. Plus een hoop tips & tricks leren wat je zelf kan doen om je eigen levensenergie en gezondheid te verhogen. 

De avond verliep laagdrempelig en verbonden, precies zoals onze intentie was, ondanks dat het online plaatsvond. De deelnemers hebben veel positieve reacties achtergelaten! 

We gaan zeker vaker een soortgelijk evenement met workshops organiseren. Elke keer rondom een nieuw thema. En hopelijk gauw live in plaats van online! Kom jij dan ook (weer) meedoen? 

Aankondiging winacties op Facebook en Instagram 

De komende maanden zullen er op de Facebook en Instagram pagina's van Bewust Nijmegen leuke lotingsacties voorbij komen met gratis consulten, workshoptickets, sessies, duurzame producten en nog veel meer leuks! Volg je ons al? De winacties worden om de week op donderdag gepubliceerd, beginnend op donderdag 6 mei. 

We wensen je een zonnig & vitaal voorjaar! 

 

AGENDA BEWUST NIJMEGEN