Nieuwsbrief & activiteiten februari 2023

Hoewel het lente-weer nog even op zich laat wachten, liggen de donkerste dagen alweer achter ons. Het is langer licht. De vogels zingen weer in de ochtend. Sneeuwklokjes staan boven de grond. En soms zijn er zelfs al narcissen en crocussen in bloei.

Zoals de nieuwe knoppen aan de takken voel ik zelf ook dat alles weer in beweging is en zich klaar maakt om uit te komen. Dit is dan ook dé tijd om te dromen en zaadjes met nieuwe ideeën te planten.

Ook bij de Bewust Nijmegen leden gebeurt er vanalles waardoor we weer een goed gevulde maandagenda hebben. Deze vind je onderaan de nieuwsbrief of op de website van Bewust Nijmegen. Buiten de agenda om vind je op de website van Bewust Nijmegen ook een compleet overzicht van al onze aangesloten leden, met een ontzettend breed aanbod, van duurzaam tuinontwerp tot stembevrijding, van doelgericht communiceren tot (natuur)coaching. En alles daar tussenin.

Neem daarvoor eens een kijkje hier op onze website: misschien zit er precies bij wat jij op dit moment nodig hebt. 
 

Nu ook aangesloten bij Bewust Nijmegen

De afgelopen maand zijn er weer nieuwe ondernemers aangesloten bij Bewust Nijmegen. Hieronder stellen we ze aan je voor! 

ZinVolledig

ZinVolledig begeleidt mensen bij fysieke en psychische verandering, herstel van indringende (levens-) gebeurtenissen en mensen met gendervraagstukken/ in gendertransitie. Zinvolledig kijkt naar mensen als één geheel omdat ze geloven dat herstel van indringende levensgebeurtenissen mogelijk is door een goede samenwerking van lichaam, geest en hart. 

Voorbeelden van vraagstukken:
- Wat vind ik eigenlijk écht belangrijk?
- Ik worstel met mijn gender en/of seksualiteit.
- Hoe kom ik uit mijn stroom van verdriet of boosheid?
- Hoe kan ik paniekaanvallen voorkomen?

Lees meer

True Empowerment | Hassan Elkadi

Met aanbod van coaching, trainingen en retraites helpt Hassan je om bewust te worden van je innerlijke vermogens, want die onbewuste vermogens leiden tot onbegrensde mogelijkheden en vrijheid.

Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in zijn begeleiding. De stijl van Hassan kenmerkt zich door helderheid, aandacht, mildheid, lichtheid en humor. Hij geeft geen antwoorden en adviezen, maar helpt je jezelf te verbinden met je innerlijke vermogens. Hierin vind je jouw antwoorden en oplossingen.

Lees meer

 


 

 

 

 

Bewust Nijmegen staat open voor nieuwe leden!

Ben/ken jij een bewuste en/of duurzame ondernemer in de regio Nijmegen, Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek?

Met zin om aan te sluiten bij een snel groeiend platform en netwerk? 

Stuur dan gerust een mailtje naar onze coördinator. Of kijk hier op onze website voor de mogelijkheden en voorwaarden. 

Veel plezier met de agenda & graag tot ziens!

De onderstaande agenda toont het aanbod voor de komende 2 maanden. Als je al verder vooruit wilt kijken in de agenda, dan kun je hier op onze website verder bladeren. 

Graag verwelkomen we je één of meerdere van onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Jody Bos
Coördinator Bewust Nijmegen