Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

Wat fijn dat sommige leden van Bewust Nijmegen hun praktijk weer hebben geopend en anderen hopen dat binnenkort ook te kunnen doen! Onderaan deze nieuwsbrief zie je het nieuwe agenda aanbod voor de komende weken. En via deze link kan je het aanbod van al onze professionals bekijken.

Kijktip
Door de strikte coronamaatregelen lijken we, al dan niet noodgedwongen, de eerste stappen te zetten richting een duurzamere samenleving. In deze Tegenlicht uitzending Duurzaam: Nu of nooit van 10 mei zien we dat het écht anders kan, met minder drastische gevolgen dan we altijd dachten.

"Never waste a good crisis, as they always say".

Winnaar gratis overnachting
Vorige maand maakte je kans op een gratis overnachting bij B&B de Woeste Hoogte. De winnaar van deze winactie is Karen Put!

Win een acupuntuur behandeling
Ook deze maand is er weer een winactie, je maakt kans op een gratis acupuntuur sessie bij Janna de Weerd van Praktijk Free Flow. Om mee te doen stuur je een mailtje naar info@bewustnijmegen.nl met als onderwerp 'winactie nieuwsbrief'. In de volgende nieuwsbrief maken we dan de winnaar bekend! 

Bewust Nijmegen markt: 27 september
Op zondag 27 september gaat Bewust Nijmegen een markt organiseren. Hier wordt zichtbaar hoeveel mooie initiatieven en activiteiten er al zijn in de regio Nijmegen op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en welzijn! De markt vindt plaats bij Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, in Nijmegen.

Informatieavond: 23 juni
Wil jij graag jouw aanbod presenteren tijdens de Bewust Nijmegen Markt? Kom dan naar de informatieavond op 23 juni bij Cordium. Meld je nu aan via info@bewustnijmegen.nl. Ivm de RIVM maatregelen kunnen we maximaal 20 personen toelaten.

AGENDA BEWUST NIJMEGEN