Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

Wat leuk dat je onze maandelijkse nieuwsbrief weer leest, hét activiteitenoverzicht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en gezondheid! 

Ongeveer 2 jaar geleden ging Bewust Nijmegen van start. Inmiddels hebben al veel mensen de weg naar ons gevonden, professionals én geïnteresseerden, en vinden er mooie ontmoetingen plaats. We laten een ander geluid horen en hopen daarbij een waardevolle bijdrage te leveren aan de stad en regio. Het blijkt altijd weer fijn om ook anderen te ontmoeten op het pad van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. 

Netwerk Bewust Nijmegen
Ben je op zoek naar een inspirerend netwerk van professionals waar je ervaringen mee kunt uitwisselen? Bewust Nijmegen telt inmiddels 70 leden en we komen 4 keer per jaar samen om te netwerken. Ben je benieuwd naar ons netwerk? Ik vertel je graag meer over  de mogelijkheden om aan te sluiten. Je kunt contact met mij opnemen via info@bewustnijmegen.nl

Kans op gratis deelname aan de workshop: Dans jouw unieke ritme! 
Verlang jij er naar om je vrijer te voelen, je hoofd leeg te maken en meer te genieten? Kom dan heerlijk dansen bij een workshop van Eveline Duermeijer in Berg en Dal! Je zult in deze workshop geen vaste pasjes aanleren, maar heerlijk vrij bewegen. Laat je verrassen door de beweging die in jou ontstaat. Dans jouw unieke ritme!

Om kans te maken op gratis deelname aan deze maandelijkse workshop stuur je je gegevens door naar info@bewustnijmegen.nl met als onderwerp 'winactie nieuwsbrief'. In de volgende nieuwsbrief maken we dan de winnaar bekend! In overleg met Eveline bepaal je wanneer je deelneemt aan een workshop. Voor meer info over de workshopdata kan je alvast een kijkje nemen op de website van Voet en Verbinding

AGENDA BEWUST NIJMEGEN