Nieuwsbrief & activiteiten december 2022

De decembermaand is de maand om terug te blikken en jezelf de vraag te stellen ‘wat zou ik in 2023 anders voor mijzelf willen?’. Je staat voor de deur van het nieuwe jaar. Een frisse start waarbij je de opgedane kennis en wijsheden uit 2022 en verder terug kunt gebruiken om het jaar te starten met een andere kijk, gedachten, gedragingen en invullingen. Het is als het ware een stukje van je ‘oude’ ik achter je laten, je comfortzone uitbreiden en andere meer bij je passende overtuigingen toelaten.

De decembermaand is een maand van je afvragen hoe zit het met de relaties? Liefde? Een maand waarin het samen zijn centraal staat. Het uiten van liefde en dankbaarheid in de vorm van cadeautjes, een kus of een warme stevige knuffel of het vertellen van liefdevolle vrolijke anekdotes.

De decembermaand is een maand van overvloed. Een maand waarin geld, liefde en innerlijke kracht mogen stromen. Het is de maand van geven en ontvangen. De start om in het volgende jaar het laten stromen vast te houden en het pad van overvloed te blijven bewandelen.

Voor mij is de decembermaand daarnaast een maand waarin ik in mijn gedachten zoveel mogelijk herinneringen ophaal. Mooie, liefdevolle, akelige, verdrietige en succesvolle momenten. Alles wat op mijn pad is gekomen omarm ik met dankbaarheid. De mooie momenten en de minder mooie die mij hebben doen aanzetten tot actie om beter voor mijzelf te gaan zorgen. Het is de maand om mijn algehele gezondheid eens onder de loep te nemen en dieper naar binnen te kijken in een moment van stilte. Door te luisteren en te accepteren is het mogelijk om een start te maken met wat goed voor me is en mijn hart te volgen.

En tot slot is de decembermaand de maand om te starten met je daden sterker te maken dan je woorden en je dromen groter dan je angsten. Volg je hart in alles wat je doet. Vind je dit moeilijk of wil je hier hulp bij? Veel van de bij Bewust Nijmegen aangesloten ondernemers organiseren leerzame workshops, cursussen en andere activiteiten om jou hierbij te helpen. Bekijk bijvoorbeeld de maandagenda onderaan deze nieuwsbrief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Namens alle ondernemens van Bewust Nijmegen, een hele fijne decembermaand gewenst. 

Ons complete aanbod...

Wist je al dat je op de website van Bewust Nijmegen ook een compleet overzicht kunt vinden van onze aangesloten leden? Met een ontzettend breed aanbod, van gezond voedingsadvies tot geurige massages, van duurzame bloemboeketten tot natuurwandelingen, yoga, kunst, mantrazingen en lichaamswerk. En alles daar tussenin. 

Tip: ga naar de pagina professionals/organisaties, klik op de zoekbalk en kies vervolgens een categorie die je aanspreekt. 

Onze categorieën zijn: acupunctuur / catering / centra voor bewustwording / coaching / lifecoaching / wandelcoaching / craniosacraal therapie / energetisch werk / fysiotherapie / gezondheids- en vitaliteitscoaching / grafisch- en webdesign / healing & reading / horeca / kristallen en (edel)stenen / kunst / lichaamsgerichte therapie  / lichaamswerk / massage / meditatie / mindfulness & compassie / natuur, tuin en landschap / natuurbeleving / natuurgeneeskunde / opleiding & training / persoonlijke begeleiding / rituelen & ceremonies / shiatsu therapie / sjamanisme / stemwerk & stemcoaching / stervens- en uitvaartbegeleiding / stressmanagement / voedingsadvies & coaching / voetreflexologie & voetzorg / yoga / zelfrealisatie.

Bewust Nijmegen staat open voor nieuwe leden!

Ben/ken jij een bewuste en/of duurzame ondernemer in de regio Nijmegen, Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek?

Met zin om aan te sluiten bij een snel groeiend platform en netwerk? 

Stuur dan gerust een mailtje naar onze coördinator. Of kijk hier op onze website voor de mogelijkheden en voorwaarden. 

Veel plezier met de agenda & graag tot ziens!

De onderstaande agenda toont het aanbod voor de komende 2 maanden. Als je al verder vooruit wilt kijken in de agenda, dan kun je hier op onze website verder bladeren. 

Graag verwelkomen we je één of meerdere van onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Jody Bos
Coördinator Bewust Nijmegen