Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

We zitten in een ongekend bijzondere periode: we zijn beperkt in onze vrijheid en er is veel onzekerheid. De scholen zijn dicht en we hebben allemaal te maken met het advies van het RIVM tenminste 1,5 meter fysieke afstand van elkaar te houden. Dit heeft grote gevolgen voor ons leven. Deze situatie heeft enorme impact op ons allemaal.

Juist nu is het moment daar om even stil te staan en naar binnen te kijken, om elkaar te ondersteunen waar nodig. Ook is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Bewust kiezen in wat ons positief voedt. Ik wens jullie allen veel sterkte en een goede gezondheid in deze bijzondere tijd... Let's stay connected!

Online activiteiten Bewust Nijmegen
Gelukkig zijn er vele aanbieders van Bewust Nijmegen die hun activiteiten online kunnen aanbieden. Ook behoren skype consulten vaak tot de mogelijkheden. Samen creëren we nieuwe inspiratiebronnen, zodat we goed gevoed blijven! Bekijk onderaan deze nieuwsbrief onze agenda, inclusief online aanbod!

Winnaar van vorige maand
Vorige maand maakte je kans op het boek 'Doen vanuit Zijn' aangeboden door Ineke Schaper. De winnaar van deze winactie is Hanny Kikkert. Gefeliciteerd Hanny, ik wens je veel plezier met het lezen van dit inspirerende boek!

Win een ontspanningsmassage
Ook deze maand is er weer een winactie, deze keer maak je kans op een gratis ontspanningsmassage van 60 minuten, bij Praktijk voor Ontspanning Nijmegen. Om kans te maken op deze massage stuur je een mailtje naar info@bewustnijmegen.nl met als onderwerp 'winactie nieuwsbrief'. In de volgende nieuwsbrief maken we dan de winnaar bekend! 

AGENDA BEWUST NIJMEGEN