Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

Hierbij ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief van Bewust Nijmegen. Het aanbod op de website van Bewust Nijmegen wordt steeds gevarieerder, inmiddels hebben ruim 70 professionals uit de regio Nijmegen zich aangesloten bij ons platform. Ontdek wat deze professionals te bieden hebben in de online agenda of neem een kijkje op de website!

Winactie dansworkshop Voet en Verbinding
Vorige maand maakte je kans op een gratis dansworkshop, aangeboden door Eveline Duermeijer van Voet en Verbinding, De winnaar van deze winactie is Joyce Kersten. Gefeliciteerd Joyce, veel plezier alvast!

Nieuwe winactie
Ook deze maand is er weer een winactie, deze keer maak je kans op het boek 'Doen vanuit Zijn': een verhelderend, inspirerend doe-boek over hoe je je ware aard kunt ontdekken en je potentieel als mens volledig kunt ontwikkelen!

In het boek ‘Doen vanuit Zijn’ beschrijft Ineke Schaper hoe je kunt leven en werken op basis van een uitdagend, multi-dimensioneel perspectief. Het beschrijft een verruimende visie op leven en werken vanuit je hoogste potentieel, waarbij je je kunt laten leiden door vragen als: Wat is hier nu de beDOELing? Wat wil er gebeuren? Hoe kan ik optimaal mijn bijdrage leveren, waar niet alleen ik maar ook de wereld om mij heen beter van wordt?

Om kans te maken op het gratis boek stuur je een mailtje naar info@bewustnijmegen.nl met als onderwerp 'winactie nieuwsbrief'. In de volgende nieuwsbrief maken we dan de winnaar bekend! 

Lid worden van ons netwerk 
Netwerk Bewust Nijmegen staat open voor ondernemers en professionals in de regio Nijmegen, die diensten verzorgen of producten leveren op het gebied van:

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • (Complementaire) gezondheidszorg en welzijn

  • Pure, eerlijke voeding en producten

  • Duurzaamheid

  • Maatschappelijke bewustwording

Bekijk hier de mogelijkheden om aan te sluiten bij ons netwerk!

AGENDA BEWUST NIJMEGEN