Nieuwsbrief & activiteiten december

Welkom bij de december-nieuwsbrief! December: de maand die traditioneel in het teken staat van verbinding, door feestdagen samen te vieren, met de verbindende warmte van kaarsjes, het jaar samen af te sluiten, terugblikkend én vooruitblikkend, in verbinding met elkaar en met onszelf. Maar er wordt dit jaar wederom van ons ook weer gevraagd flexibel te zijn, ons aan te passen op de weer snel veranderende omstandigheden én om te gaan met veel onzekerheid en vaak ook teleurstellingen. Begrijpelijk als dat je raakt. Misschien kun je iets met het onderstaande sereniteitsgebed? 


Onze bewuste ondernemers hebben vaak helaas weer een stapje terug moeten doen, maar er staan alsnog wat prachtige activiteiten op je te wachten in onze agenda! 

Sommigen spelen zelfs expliciet in op deze lastige tijden en bieden een (online) veilige plek voor zijn met en/of uiting geven aan alles wat in jou leeft! 

En vergeet niet dat er een hoop van onze aangesloten leden nog steeds volop individuele (online) consulten aanbieden, óók gratis en ter kennismaking.

Neem daarvoor eens een kijkje hier op onze website, misschien zit er precies bij wat jij op dit moment nodig hebt!

We wensen je kracht, liefdevolle vriendelijkheid en zoveel mogelijk verbinding toe, in welke vorm dan ook! 
 

SLUIT JE AAN ALS ONDERNEMER BIJ BEWUST NIJMEGEN! 

Oh, en als jij nou een ondernemer bent (of kent) bij wie ons Bewust Nijmegen platform én netwerkclub goed zou passen, neem dan gerust contact op met onze coördinator Anneke via anneke@bewustnijmegen.nl voor een vrijblijvend kennismaking. 

 

AGENDA KOMENDE MAAND & VERDER!

Wil je al gelijk verder vooruit kijken dan december? Klik dan door naar onze complete agenda op www.bewustnijmegen.nl/agenda 

 

Hartelijke groet,
Anneke Comello, coördinator Bewust Nijmegen