Nieuwsbrief & activiteiten zomer 2022

Het is zomer! Een tijd om veel buiten te zijn en waarin we veel uitnodigingen voor feestjes, bbq's, etc. op ons pad krijgen. Misschien daarom juist ook wel een tijd om af en toe naar binnen te keren? En bewust stil te staan bij hoe het met je gaat & wat je aan innerlijke voeding en inspiratie nodig hebt?

Wie weet kan één van de activiteiten op de mooie Bewust Nijmegen zomer agenda je daarbij helpen! Bijvoorbeeld een dagretraite, een healingavond, een creatieve workshop in een sfeervolle tuin, een yoga-mindfulness activiteit of... 

Nieuwsgierig? Scroll snel door naar onze agenda onderaan deze nieuwsbrief. Of klik hier.

En misschien had je het al gezien, Bewust Nijmegen heeft een openstaande vacature. Per 1 september of 1 oktober zoeken we een nieuwe coöordinator voor het netwerk. Zet jij je graag in voor een groep ondernemers en ben je goed in het promoten en organiseren van netwerkactiviteiten? Neem dan even contact op, we vertellen je graag iets meer over deze uitdagende en vooral leuke functie! 

Veel leesplezier en een voedende en verbindende zomer toegewenst!

Ons complete aanbod...

Wist je al dat je op de website van Bewust Nijmegen ook een compleet overzicht kunt vinden van onze aangesloten leden? Met een ontzettend breed aanbod, van gezond voedingsadvies tot geurige massages, van duurzame bloemboeketten tot natuurwandelingen, yoga, kunst, mantrazingen en lichaamswerk. En alles daar tussenin. 

Tip: ga naar de pagina professionals/organisaties, klik op de zoekbalk en kies vervolgens een categorie die je aanspreekt. 

Onze categorieën zijn: acupunctuur / catering / centra voor bewustwording / coaching / lifecoaching / wandelcoaching / craniosacraal therapie / energetisch werk / fysiotherapie / gezondheids- en vitaliteitscoaching / grafisch- en webdesign / healing & reading / horeca / kristallen en (edel)stenen / kunst / lichaamsgerichte therapie  / lichaamswerk / massage / meditatie / mindfulness & compassie / natuur, tuin en landschap / natuurbeleving / natuurgeneeskunde / opleiding & training / persoonlijke begeleiding / rituelen & ceremonies / shiatsu therapie / sjamanisme / stemwerk & stemcoaching / stervens- en uitvaartbegeleiding / stressmanagement / voedingsadvies & coaching / voetreflexologie & voetzorg / yoga / zelfrealisatie.


Nu aangesloten bij Bewust Nijmegen...

De afgelopen maand zijn er weer nieuwe ondernemers aangesloten bij Bewust Nijmegen.

Hieronder stellen we ze aan je voor! 

Bewust Nijmegen staat open voor nieuwe leden!

Ben/ken jij een bewuste en/of duurzame ondernemer in de regio Nijmegen, Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek?

Met zin om aan te sluiten bij een snel groeiend platform en netwerk? 

Stuur dan gerust een mailtje naar onze coördinator Anneke. Of kijk hier op onze website voor de mogelijkheden en voorwaarden. 


Veel plezier met de agenda & graag tot ziens!

De onderstaande agenda toont het aanbod voor de komende 2 maanden. Als je al verder vooruit wilt kijken in de agenda, dan kun je hier op onze website verder bladeren. 

Graag verwelkomen we je één of meerdere van onze activiteiten!

Hartelijke groet,

Anneke Comello
Coördinator Bewust Nijmegen