Nieuwsbrief & activiteiten komende maand

Welkom bij deze nieuwe najaarsnieuwsbrief! Voor de komende maand oktober én verder in het najaar ook al, staat er weer een heerlijk gevarieerd programma klaar.

Er zijn zoveel verschillende verdiepende, inspirerende en voedende dingen die je via Bewust Nijmegen kan doen! 

Misschien is het drieluik 'Voeding voor de ziel' door Adelheid wel iets voor jou, of de workshops 'Sensual awakening' en 'Ritual Play' door Arati, of HSP-coaching en/of yoga, voor kinderen, tieners, studenten én hoogvolwassenen door Moni? Jacqueline organiseert weer een cursus 'Zijnsgeorienteerde meditatie', Miranda houdt een counseling & healing spreekuur, Eveline én Agnes organiseren dagworkshops Stembevrijding, en Eveline begeleidt zelfs een heel weekend met stembevrijding. Of ga je liever voor een online of live workshop engelen&meditatie door Paula, of een creatieve workshop SoulCollage maken bij Intuïtief Traject? Intuïtief Traject - als school voor intuïtieve ontwikkeling - organiseert daarnaast dit najaar ook een open dag, een proefles en een healing avond. 

Naast alles wat je bij deze bijzondere activiteiten kunt leren, is het natuurlijk ook gewoon fijn om samen te kunnen komen met gelijkgestemden. En dat kan dus heel goed in onze eigen regio! 

Kortom, laat je verrassen door al het moois in Nijmegen en omgeving in onze onderstaande maandagenda én op onze website. 
 

BLADER DOOR HET TOTALE AANBOD VAN BEWUST NIJMEGEN! 

Buiten deze nieuwsbrief om is Bewust Nijmegen óók - en vooral - een platform waarop allerlei Bewuste & Duurzame ondernemers te vinden zijn die in Nijmegen en omstreken actief zijn. Kom je eens door ons totale aanbod bladeren? Dat kan hier op onze website. Je ziet dan van al onze leden een kort profiel, een foto en het veld waarin ze werkzaam zijn. Wie weet zit hier ook iets inspirerends voor je bij!
 

SLUIT JE AAN ALS ONDERNEMER BIJ BEWUST NIJMEGEN! 

Oh, en als jij nou een ondernemer bent (of kent) bij wie ons Bewust Nijmegen platform én netwerkclub goed zou passen, kom dan gerust kennismaken bij de gezellige  Netwerkbijeenkomst met Thee & Taart van aanstaande donderdag 30 september (aanmelden via de link).

Of stuur een mailtje naar onze coördinator Anneke via anneke@bewustnijmegen.nl om op de hoogte te blijven van volgende netwerkbijeenkomsten waarbij het mogelijk is om te komen kennismaken. 

 

AGENDA KOMENDE MAAND & VERDER!

Wil je al gelijk verder vooruit kijken dan oktober? Klik dan door naar onze complete agenda op www.bewustnijmegen.nl/agenda 

 

Hartelijke groet,
Anneke Comello, coördinator Bewust Nijmegen