Intuïtief (natuur) coach | Nijmegen

Sta jij in contact met je intuïtie? Veel mensen hebben het contact met hun intuïtie (gedeeltelijk) verloren. Herken jij dat?

Wil jij meer innerlijke rust ervaren? Zachter zijn naar jezelf en anderen? Keuzes maken die echt goed voelen? Ik kan je helpen het contact te herstellen!

 

Door middel van individuele coaching gaan we samen op Expeditie Intuïtie, oftewel, een interessante ontdekkingstocht naar hoe jouw intuïtie werkt.

Hoe communiceert jouw intuïtie met je? Zijn het woorden, beelden, cijfers, een gevoel? Hoe onderscheid je de mind van je intuïtie? We gaan het samen onderzoeken. Dit doen we bijvoorbeeld door schrijven, tekenen of contact met de natuur. Ik help je om het vertrouwen in je intuïtie te hervinden en de signalen ervan serieus te nemen.

Op deze reis is het heel normaal dat je blokkades tegenkomt. Ik nodig je uit om daar juist naartoe te gaan en deze in je lichaam te voelen. Ik bied een open, veilige ruimte aan waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Gedurende de coachingsessies zul je merken dat je leven steeds sprankelender, leuker en lichter wordt! Je maakt makkelijker authentieke keuzes, ervaart meer innerlijke rust en bent zachter naar jezelf en anderen. Je durft te vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid. Bevestiging van anderen heb je steeds minder nodig. Je hebt het gevoel dat je gedragen wordt door iets dat groter is dan jijzelf. Wat een heerlijk gevoel is dat!

 

Heeft mijn verhaal je nieuwsgierig gemaakt? Ik wil je van harte uitnodigen voor een gratis proefsessie!

Over Marleen Wisse | Nijmegen

Zoveel mensen zijn het contact met hun intuïtie verloren en zijn helemaal niet blij met wat ze doen. Ik voel heel erg de drang om dat te veranderen, want ik gun het iedereen om keuzes te kunnen maken vanuit hun intuïtie. Ik geloof er namelijk in dat dit je naar een gelukkig en betekenisvol leven leidt.

Zelf heb ik lange tijd heel erg in mijn hoofd gezeten. Ik probeerde een perfect plaatje van mezelf na te streven en dat leverde veel stress op. Mijn intuïtie heeft mij geleerd dat ik mag loslaten hoe het hoort en mijn eigen pad mag bewandelen. Dat ik echt mezelf mag zijn en mijn leven zo mag inrichten dat het bij mij past. Elke dag opnieuw helpt mijn intuïtie mij om authentieke keuzes te maken. Dat voelt zo goed!

Mijn naam is Marleen, ik coach met een aanstekelijk enthousiasme en heb passie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft! Ik heb een achtergrond in het Maatschappelijk werk, heb een minor gevolgd in coachen en heb een natuur coaching opleiding afgerond. Ik ben dol wandelen, zingen en dansen in het bos. Want in het bos gaat mijn spelende kind lekker los!


Expeditie Intuïtie
Marleen Wisse


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!