Renske Janssen - Bemiddeling, coaching en training op basis van Geweldloze Communicatie | Lent

Mijn naam is Renske en één van mijn grootste inspiratiebronnen en drijfveren is Geweldloze Communicatie (GC). In 2008 toen ik tijdens mijn eerste baan in een heftig conflict raakte met een collega, raadpleegde ik Marshall Rosenberg, die het model van Geweldloze Communicatie ontwikkeld had. In vier heldere stappen creëerde loste ik een langlopende conflict op. Ik voelde meer verbinding, veiligheid en vertrouwen tussen mijzelf en de ander.

Welke conflict er ook is en hoe heftig die ook kunnen zijn, wanneer ik blootleg welke behoeftes en wensen er leven bij beide partijen, dan kan er weer naar oplossingen  worden gezocht en ontstaat er ruimte. Ruimte voor de talloze mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Drive to Life komt voort uit eigen ervaringen, training en culturele hulpbronnen als Marshall Rosenberg, Alice Miller of Thomas D'Ansembourg. Daarnaast is niets menselijks mij vreemd. Als kind maakte ik een vechtscheiding van mijn ouders mee. Als dertiger kreeg ik een ‘burn-out’. Als veertiger voel ik me eigenlijk best wel vaak 'heerlijk' :). En daarom wil ik anderen begeleiden dichtbij hun belangrijke  authentieke levensbehoeftes te komen en te blijven: De sleutel tot een fijn en rijk leven wat mij betreft.

Mijn doelgroep bestaat grotendeels uit mensen die werkzaam zijn in de zorg en onderwijs. Maar iedereen kan zich aanmelden! Dus ok managers, psychologen, directeuren, ondernemers, ouders en begeleiders van kinderen en tieners, noem maar op. 

Heb je vragen, wil je jouw ideale training bespreken, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Over Renske Janssen | Lent

Hoi, ik ben Renske. 

Samen met mijn man, zoontje, onze poes, hond en mijn surfplank :) hebben we de drukke binnenstad van Amsterdam verruild met het rustige Lent.

Ooit opgeleid als kunsthistorica en beleidsdeskundige op het gebied van cultuur en werkzaam in musea ging ik mijn passie voor Geweldloze Communicatie (GC) achterna. Met mijn bedrijf Drive to Life Coaching ga ik het land door om erover te vertellen. Ik geef regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Met GC wil ik graag bijdragen aan de 21ste eeuwse behoeftes om meer compassie en samenwerking de wereld in te brengen. Daarbij staat zelfzorg op nr. 1 als uitgangspunt voor de verbinding met de ander. 

Zie je snel!

Liefs Renske

 


Foto 4 Renske Janssen Foto 11 Renske Janssen Klik om te vergroten

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen


Professionals in de categorie Counselling

Acupunctuur Ademtherapie Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Nijmegen

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!