Houseclearingen & healing voor groot en klein | Nijmegen

Houseclearing

Huizen zijn de plekken die ons beschermen en beschutten, waar we ontspannen of juist heel geëmotioneerd kunnen zijn. Het zijn plekken die zich volzuigen met de energie van haar (oude) bewoners, de fijne en minder fijne emoties. Je komt bij huizen die meteen heerlijk voelen en je komt bij huizen waar de sfeer je benauwt. 

De grond onder onze huizen heeft ook invloed op de sfeer van het huis. De geschiedenis en schaduwen van het verleden, kunnen je huis ook beïnvloeden. Stenen zijn poreus en slaan makkelijk allerlei energieën op. De combinatie van al die energieën kan voor plekken in huis of bedrijf zorgen die onprettig aanvoelen. Het licht van je huis, de Sparkle is dof geworden, verborgen.

Daar kan ik jou, je huis of bedrijf bij ondersteunen.

Healing voor groot & klein

Iedereen is uniek en de weg naar het ontsluieren van jouw Sparkle is ook uniek. Het leven kan zo veel leuker, voller, rijker en liefdevoller zijn als jij kunt stralen. Als jij jezelf leert toestaan om het mooiste van jezelf te laten zien. Iedereen is uniek en de weg naar het ontsluieren van jouw Sparkle is al net zo uniek. Ik ondersteun je graag bij jouw proces met een combinatie van energy healing, coaching & creativiteit. Net wat voor jou nodig is.

Over Mirjana Scheepens | Nijmegen

Mijn naam is Mirjana (1970)

Jou, je kind en je huis of bedrijf helpen bevrijden van de ballast die je hebt verzameld, maakt mij zo blij! Ik gun het iedereen zo om vrij en stralend in het leven te staan, zodat jij kunt doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

We leven in een hectische tijd vol veranderingen en dat maakt dat er veel aangeraakt kan worden in ons systeem dat gezien, geheeld of opgeruimd wil worden. Daar begeleid en ondersteun ik je graag bij.  


Mirjana Scheepens


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!