Door healing en coaching, samen met klank, kristallen en natuur, wordt je wakker en kom je thuis. | Groesbeek

Mijn uitgangspunten zijn liefde en schoonheid. Mijn doel is (ver)licht(ing) voor mens, aarde en natuur.

In mijn praktijk en atelier begeleid ik je via healing, coaching en kunstzinnige thearapie met natuur. Je zult ervaren hoe de liefde van moeder aarde en de bovenwereld je ondersteunen in je proces van thuiskomen in jezelf. Je innerlijk kind wordt geheeld, je wordt minder reactief, maar juist vrijer en autonomer.  Ik vertrouw op de kracht van edelstenen en de positieve invloed van stemhealing. Die zet ik ook in als dat passend is. Mijn taak is een kanaal te zijn voor wat door mij heen wil werken. Daarnaast zijn mijn levenservaring en -wijsheid en mijn invoelende vermogens een geweldige hulp voor je in je weg naar heelheid en authenticiteit.

In de ontmoetingsruimte kom ik met wisselende bijeenkomsten tegemoet aan een natuurlijk verlangen naar samenkomen, uitwisseling, inspiratie en ontmoeting  op het pad dat we gaan van innerlijke ontwikkeling en bewustwording. Tafelgesprekken, edelsteenmeditaties en cursussen onder de titel ' Ga je mee op weg'  wisselen elkaar af. Zie verder onder Agenda  en onder Nieuwsbrief op mijn website voor actuele informatie.

Kunstexposities en biologische maaltijden versterken het gevoel van schoonheid en zorg voor de omgeving.

Ik ben er voor wie oververmoeid, burn-out en lusteloos is, die zich ziek en vervreemd voelt van de samenleving, overprikkeld en zichzelf kwijt is, ontevredenheid en disbalans ervaart. Bij lichamelijke en emotionele klachten, slecht slapen, vage pijnen, spijjsverteringsklachten, en vragen over voeding. Vrede en vertrouwen, speelsheid, levensvreugde en fysieke ontspanning komen weer terug. 

Over Adelheid Jochemsen | Groesbeek

Ik ben Adelheid Jochemsen, 66 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken en biologische voeding. Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan. Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, via cursussen en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben. Maar door alles heen is mijn liefde voor de aarde en de natuur mijn grote inspiratiebron geweest. Ik heb een driejarige opleiding afgerond tot spiritueel coach en healer. Daarnaast de opleiding Kristalmeester. Die opleidingen heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. Ook dat blijft zich ontwikkelen en ze zullen me blijven zien bij Elohim voor verdere verdieping. Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik nu gestart met Inspiratieplek EigenAardig.


Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!