Familieopstellingen is een bewustwordingsproces en versterkt jouw autonomie | Zoetermeer

Familieopstellingen 
is een bewustwordingsproces waarbij je eigen autonomie versterkt wordt. Je leert het onderscheid tussen overgenomen gevoelens en je eigen gevoelens. Door onderzoek in het veld van de epigenetica weten we dat 21 generaties aan genen bij ons dragen dus ook ruim 700 jaar aan informatie. De inzichten die je verwerft middels opstellingen zorgen ervoor dat je de innerlijke glimlach, de compassie en mildheid in jezelf weer herkent en weet toe te passen.

Lichaamswerk en wellness massage
is belangrijk om je weer thuis te voelen in je eigen lijf. Als ayurvedisch practioner geef ik wellness massage voor een diepe ontspanning. Tijdens de massage vinden er allerlei processen plaats die je steeds dichter bij jezelf brengen, In combinatie met familieopstellingen kun je bij Energypraktijk terecht voor diverse vraagstukken.  
Als coach en sjamaan pas ik het lichaamswerk toe om diepe innerlijke persoonsprocessen te begeleiden.

Over M.M. van Doorn | Zoetermeer

Na wat omzwervingen als onder andere psychiatrisch verpleger, gesjeesd psycholoog, sjamaan, ben ik nu een vrijgevestigd therapeut, expert in psychotraumatologie, interculturele opstellingen en stress management. Niet alleen mijn eigen ervaringen en Indische afkomst maar ook die van anderen hebben de basis gevormd voor mijn huidig werken.
Voortdurend doe ik nieuwe inzichten op en integreer ik in mijn coaching en begeleiding. Regelmatig ontmoet en coach ik mensen die worstelen met hobbels in hun leven. Naast massage en lichaamswerk begeleid ik elke week familieopstellingen met veel plezier.
Ik werk vanuit een holistisch standpunt; De Mens is meer dan de som der delen. 

Agenda Energypraktijk


Foto 7 M.M. van Doorn Foto 8 M.M. van Doorn Foto 9 M.M. van Doorn Foto 10 M.M. van Doorn Foto 12 M.M. van Doorn Foto 13 M.M. van Doorn Klik om te vergroten

Energypraktijk
M.M. van Doorn


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!