Praktijk Mariposa | thuiskomen bij jezelf, bewustwording van wie je bent, groei en ontwikkeling | Malden

Kies voor je eigen groei en ontwikkeling, een reis naar jou zelf!

Hoewel je graag meer zou willen leven vanuit wie je werkelijk bent en krachtiger in je schoenen wilt staan, merk je nu meer dit:

Ben je voor je gevoel alleen maar bezig met het blij maken van anderen en weet je eigenlijk niet meer zo goed waar je nu zelf blij van wordt

Lijken de dagen soms voorbij te vliegen en leef je meer op de automatische piloot

Je hebt het gevoel dat je jezelf steeds aanpast, aan je omgeving, aan de wensen van anderen en daardoor niet goed meer weet wie je nu eigenlijk werkelijk zelf bent

Je hebt regelmatig het gevoel dat je niet goed genoeg bent of dingen niet goed genoeg doet

Ik ben hier om je te laten ervaren dat het ook anders kan:

Je wilt weer in contact staan met wie je werkelijk bent en je volledig vrij voelen om jezelf te mogen en kunnen zijn

Je wilt je krachtiger voelen en steviger in je schoenen staan

Je bent klaar met die fysieke pijntjes en lage energie, je wilt je sterk en vol energie voelen.

Misschien betrap jij jezelf er regelmatig op dat je denkt: ‘is dit het nu? Je leeft op de automatische piloot en probeert iedereen tevreden te houden, maar je begint je steeds meer af te vragen of jij eigenlijk wel gelukkig bent.

Over Femke Eeren | Malden

Door de jaren heen lijk je steeds verder af te zijn gaan staan van jezelf, van jouw gevoel en van jouw intuïtie. Van wie je werkelijk bent. Dit zorgt ervoor dat je je regelmatig onzeker voelt en weinig zelfvertrouwen ervaart in de dingen die je doet. Hoewel je het graag anders zou doen, lijk je dit patroon maar niet te kunnen doorbreken.

Ik ben Femke 

En ook ik heb gestaan waar jij nu staat, ik was onzeker en had het gevoel dat ik nooit iets goed kon doen, dat niemand mij geloofde in wat ik deed en zei. Alles wat ik voelde werd door de ander niet geloofd en ik kreeg geen gehoor en werd totaal niet gezien. Dit maakte dat ik mijn gevoel uitschakelde want deze klopte toch niet en ben volledig vanuit mijn hoofd gaan leven en gaan handelen. Zo ging ik steeds verder weg van wie ik daadwerkelijk diep van binnen ben.

Maar ook ik heb ervaren hoe het is om weer te mogen voelen en weer volledig jezelf te mogen zijn en je te ontdoen van alleen maar vanuit je hoofd te leven en te handelen. Het werken aan mezelf en mezelf weer mogen zijn geeft dat onzekerheid verdwijnt en je je heel krachtig voelt. Je kunt vertrouwen op je intuïtie en dat dat wat je voelt ook klopt!

Ik ondersteun jou in jouw ontwikkeling om weer volledig jezelf te mogen zijn, weer te vertrouwen op je gevoel en je krachtig te voelen en zelfverzekerd. Je intuïtie te gebruiken en je volledige potentie te laten stralen.

WEES WELKOM!

Femke Eeren

8+ jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei, Cranio-therapeut, Bioresonantie therapeut, Spiritueel coach, Voedingsconsulent, Reiki, reader en healer, HSP Begeleiding, Raindropmassage (essentiele oliën)


Foto 4 Femke Eeren Foto 8 Femke Eeren Foto 9 Femke Eeren Foto 10 Femke Eeren Foto 11 Femke Eeren Foto 13 Femke Eeren Klik om te vergroten

Rijksweg
Femke Eeren


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!