Ansjepansje muziek | Nijmegen

Jonge kinderen genieten van muziek. Ansjepansje muziek biedt in en om Nijmegen cursussen Muziek-op-Schoot® en Spelen-met-Muziek en ook andere Activiteiten om hun muzikale ontwikkeling op plezierige en deskundige wijze te stimuleren. Een cursus Muziek-op-Schoot® is een muzikaal uurtje ‘quality-time’ in de week met je kind, kleinkind of oppaskind (van een half tot 4 jaar). Een cursus Spelen-met-Muziek is bedoeld voor kinderen van 4, 5, 6 jaar om spelenderwijs in een fantasierijke context met AMV (algemene muzikale vorming)-activiteiten bezig te zijn. De website geeft praktische informatie en wijst je de weg om je op te geven voor een cursus.

Over Ans Hofer | Nijmegen

Drijvende kracht achter Ansjepansje muziek is Ans Hofer (1960), die onder deze naam van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Ze heeft ruime ervaring met kinderen opgedaan in het basisonderwijs en met name als groepsleerkracht in het speciaal onderwijs (ZML) en als moeder van drie (al volwassen) dochters.

Ze is gecertificeerd docent Muziek-op-Schoot® en heeft de opleiding Muziek aan de Basis gevolgd, met het certificaat ‘vakspecialist muziek primair onderwijs’ als resultaat. Daarnaast heeft zij de pedagogische academie en de HBO-Jeugdwelzijnswerk afgerond. In haar klassen heeft ze veel gezongen en muziek gemaakt. In haar vrije tijd heeft ze jarenlang een kinderkoor gedirigeerd en musicals ingestudeerd. Daarnaast is ze enthousiast amateurvioliste en speelt ze piano en gitaar. Viool spelen doet ze in symfonie-orkest Flos Campi (klassiek) en in de klezmerband Klezchaverim.


Foto 1 Ans Hofer Foto 2 Ans Hofer Klik om te vergroten

Ansjepansje muziek
Ans Hofer


Professionals in de categorie Muziek & Zang

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!