Wandel-en yogacoaching | Nijmegen

Voel jij je onrustig en gestresst, ervaar je een gebrek aan energie, voelt het alsof je vast zit en kom je er zelf niet goed uit? Dan is wandel-of yogacoaching iets voor jou. Wandel- en yogacoaching richt zich op bewustwording van de patronen die stress en beperkingen veroorzaken en hoe deze patronen te doorbreken. De coachingstrajecten van Let's Breathe leren jou om uit de drukte van je hoofd te komen en weer in het lichaam en in het moment aanwezig te zijn. Door je aandacht te richten op je lichaam en ademhaling kom je in het hier en nu (uit je gedachtewereld). Daardoor ervaar je al meer innerlijke rust. Door fysiek in beweging te komen, is het makkelijker om ook mentaal in beweging te komen en de positieve energie weer te kunnen laten stromen.

Over Amy Hoogendoorn | Nijmegen

Mijn naam is Amy Hoogendoorn, getrouwd, moeder van een zoon van 8 jaar oud en wonende in de prachtige omgeving van Nijmegen.
Ik ben Let's Breathe wandel-en yogacoaching begonnen nadat ik zelf de helende werking van het buiten zijn in de natuur, een goede ademhaling, het beoefenen van yoga en meditatie heb mogen ervaren. Ik kwam vanuit mijn hoofd steeds een stapje verder terug in mijn lichaam, waardoor ik weer kon voelen wat ik nodig had. 

Sindsdien ben ik mijn kennis en jarenlange ervaring als psychotherapeut gaan combineren met kennis over yoga, ademhaling en de effecten van wandelend coachen.  
Naast mijn werk als psychotherapeut voor een kleine GGz-instelling, wil ik door middel van in beweging zijn, ademhaling, mindfulness en yoga, jou weer dichter terug brengen bij jezelf. Je weer leren ontspannen, stil staan bij jezelf en meer kunnen leven in het moment. Ik ben BIG-geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en Psychotherapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd wandelcoach en (hatha) yogadocent met een verdieping in restorative yoga.


Foto 4 Amy Hoogendoorn Foto 5 Amy Hoogendoorn Foto 7 Amy Hoogendoorn Foto 8 Amy Hoogendoorn Klik om te vergroten

Let's breathe wandel en yogacoaching
Amy Hoogendoorn


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!