Natuur coaching en therapie, Vision Walk, Vision Quest, Symbols Process | Groesbeek

In de natuur werken we met metaforen, om onszelf (beter) te leren kennen. Onze unieke oorsprong, is verbonden met alles dat groeit en bloeit. Die verbinding terugvinden geeft helderheid op ons levenspad. We ontdekken hoe de wortels van de berk het water weten te vinden, door zich heel breed te vertakken. We leren hoe ingenieus bloemen zijn wanner ze bestoven willen worden. We kijken naar de muis die schichtig zoekt naar voedsel en dan terug sprint naar zijn holletje, waar hij veilig zijn maaltijd kan verorberen.

Over Annette Beerens | Groesbeek

Stevig geaard. Vurig. Gepassioneerd. Betrokken. Confronterend. Eerlijk. Open. Inspirerend. Positief ingesteld. Maakt van een olifant weer een mug. Enthousiasmerend, gefocust, serieus en licht. Out of the box denkend, onconventioneel. Creatief. Ondernemend.

Mijn werk is het uitnodigen van mensen om naar de natuur te kijken en daar inspiratie en beelden te vinden die resoneren met je innerlijke proces.
Mijn missie is om de boodschap van de aarde zoals ik die hoor – “you are welcome with all that you are” – naar de mensen te brengen. Er is een plek voor jou waar je kan zijn met alles wat er is. Als je daar in durft te geloven en er op durft te vertrouwen, ontstaat er ontspanning. Er komt energie vrij voor jezelf en de wereld.
De aarde als entiteit, is van zichzelf beschermd en beschermend, heeft een balans tussen energie geven en energie nemen, ritme (seizoenen, in- en uitademen, constructie en destructie, leven en dood), is altijd in beweging, alles hangt met elkaar samen, in het moment. De natuur is het beste voorbeeld van leiderschap. Gezondheid betekent die samenhang serieus nemen. De aarde als voorbeeld, dat is waar ik mee werk.


Foto 3 Annette Beerens Klik om te vergroten

New Nature Coaching and Therapy
Annette Beerens


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!