Holistische Yoga(therapie) en Mindful Heartful Yoga(therapie) voor Kinderen, Jongeren, Volwassenen.

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!

Inner Spring biedt:

- Voor kinderen: Holistische kinderyoga en (ouder)peuteryoga, mindful heartful kinderyoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSK), kindercoaching en workshops ZIJN.

- Voor jongeren: Mindful heartful tieneryoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSJ) en coaching jongeren.

- Voor volwassenen: Mindful heartful yoga (therapie), mindful parenting, coaching hoogsensitiviteit (HSP), coaching/counseling en workshops ZIJN.

Voor scholen en opvang: Workshops en lesprogramma op het gebied van yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra en hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren. Coaching leerlingen en studenten, coaching leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

- Voor jezelf of een ander: een hart-afstemming voor jou of voor een ander in de vorm van een persoonlijke krachtkaart of een energetische behandeling op afstand.

Ik werk vanuit een holistische visie. Er is aandacht voor zowel het fysieke, emotionele, mentale, energetische als spirituele deel van het mens-zijn. Deze vormen samen een uniek geheel. In verbinding met dat om ons heen.

Over Inner Spring - Moni Hubers

Mijn naam is Monika Hubers (1979). Ik ben moeder van een zoon van 11 en een dochter van 9 jaar. Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, beeldend kunstenaar, psychosociaal therapeut, holistisch mindful/heartful kinderyogadocent/therapeut, creatief danscoach kinderen en docent stressreductie.

Vanuit mijn holistische praktijk Inner Spring (2016) kan ik naar buiten brengen wat ik vanuit mijn hart graag doe: kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen, begeleiden en lesgeven in combinatie met yoga, meditatie & mindfulness, hartfocus & heartfulness, yoga nidra, coaching, counseling, creatieve kunsten en energetisch werk.

See with your heart!


Inner Spring

Moni Hubers

Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Holistische Yoga(therapie) en Mindful Heartful Yoga(therapie) voor Kinderen, Jongeren, Volwassenen.

Wat doe ik nog meer?

22mrt
Training
Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren, volwassenen
Nijmegen
Coaching Hoogsensitiviteit. You speak to me with words, I lookyou with feelings. Je krijgt oefeningen en tools bij o.a. het reguleren van emoties, het terugkrijgen van je energie en het inzetten van hoogsensitiviteit als kracht.
04apr
Training
Mindful Heartful Yoga voor Volwassenen
Nijmegen
Mindful Heartful Yoga. Serie van 6 lessen voor volwassenen. Mindful Heartful Yoga vormt een combinatie van yoga met elementen vanuit mindfulness en meditatie, heartfulness en hartfocus en yoga nidra.
22mrt
Training
Mindful Parenting (individuele training)
Nijmegen
Mindful Parenting individuele training. Door mindfulness toe te passen in de opvoeding wordt de interactie tussen jou en je kind sterk verbeterd. Stress-reductie binnen opvoedingssituaties, automatische reactiepatronen herkennen en doorbreken.
06apr
Training
Holistische Kinderyoga
Nijmegen
Holistische Kinderyoga. Serie van 5 lessen voor kinderen van 5 - 11 jaar. Holistische kinderyoga gaat uit van het ‘helend spelen met kinderyoga’. Het kan regulerend werken en ondersteunen bij de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Coaching - Diverse Coaching
Coaching (Hoogsensitiviteit) Kinderen, Jongeren en Volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling.
Nijmegen
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!
23mrt
Workshop
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar
Nijmegen
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar. Kinderen even laten ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Plezier, ontspanning, bewust bewegen, kijken en voelen staan hierbij voorop!