Thee van Toen - Duurzame Catering

Renate Buitenhuis
Elst

Thee van Toen verzorgt uw High Tea op locatie, rekening houdend met uw (di)eetwensen.

Ik ben Renate Buitenhuis, 55 jaar jong, enthousiast kok en gastvrouw, en maak van mijn leven graag een feestje. Ontzorgen en mensen op hun gemak stellen, een bijeenkomst organiseren en tot een succes maken is, dat is mijn passie. En tevens de missie van Thee van Toen.

Flexibel en rekening houdend met de wensen van mijn gasten, met als doel om hen tevreden terug te laten kijken naar een geslaagde, warme en fijne bijeenkomst.

Ook kom ik graag naar uw evenement of braderie om daar de hapjes te verzorgen.

Dit doe ik graag duurzaam, biologisch en fair trade, met lokale producten en liefst zo gezond mogelijk. Veel groente, fruit, noten, zuidvruchten en zaden gebruik ik om een afwisselende en kleurrijke High Tea samen te stellen, die origineel en zeer smaakvol is.

Creatief en met een zo klein mogelijke voetafdruk, daar maak ik mij hard voor.

Over Renate Buitenhuis

Ik hang vlaggetjes op, eet taart van mooie bordjes, drink thee uit mooie kopjes.
Mijn moeder vraagt: is het feest?
Ik zeg: dat is het heel mijn leven al geweest!

​Ik ben Renate Buitenhuis; uw kok en gastvrouw. Een actief organisator, voor  het maken van heerlijke gerechten, prachtig geserveerd, zodat u onbezorgd kunt genieten van een gezellig feest.
In mijn vrije tijd werk ik graag voor en met mensen met dementie, maar mijn feesten zijn geschikt voor iedereen die aandacht, warmte en echtheid waardeert.


Thee van Toen

Renate Buitenhuis

1e Molenbergstraat 12
6661 VM Elst

Thee van Toen - Duurzame Catering