Lokaal Aan Tafel: eten van bio-diverse landbouw uit de omgeving
Angela van der Mast
Nijmegen
Mijn huiskamerrestaurantje, annex atelier en meditatieruimte bieden vele mogelijkheden tot ontmoeten.
Altijd is het uitgangspunt oprechte aandacht, rust en ruimte, voor je zelf en voor de ander. Buurtbewoners kunnen hier samen koken of exposeren en een muzikant gebruikt het open podium terwijl tussentijds een heerlijke vegetarische maaltijd wordt geserveerd. Ik mediteer graag en buiten ben ik vaak in de moestuin of in het hier achter gelegen prachtige Park Staddijk. Ik verbouw dit jaar pompoenen en mediterrane kruiden. Alle overige groente haal ik uit de directe omgeving zoals bij 'Het Heerlijke Land'.
Mijn dieetmogelijkheden zijn lactose-, gluten-, suikervrij en zoutarm.
De bakdagen zijn woensdag en vrijdag voor de hartige groente taart. Soepen maak ik op dinsdag en donderdag.
Bestellen voor de soep en groentetaart kan via de e-mail.
Meer informatie over begeleiding of creatieve therapie vind je op mijn website.