Lokaal Aan Tafel: eten van bio-diverse landbouw uit de omgeving

Angela van der Mast
Nijmegen

Dinsdag en donderdag: maaltijdsoep. Woensdag en vrijdag hartige groentetaart. Bestellen kan tot daags ervoor 12.00 uur. Ophalen kan van 12.00 uur tot 13.00 uur of om 17.00 uur.

Mijn huiskamerrestaurantje, annex atelier en meditatieruimte bieden vele mogelijkheden tot ontmoeten.

Altijd is het uitgangspunt oprechte aandacht, rust en ruimte, voor je zelf en voor de ander. Buurtbewoners kunnen hier samen koken of exposeren en een muzikant gebruikt het open podium terwijl tussentijds een heerlijke vegetarische maaltijd wordt geserveerd. Ik mediteer graag en buiten ben ik vaak in de moestuin of in het hier achter gelegen prachtige Park Staddijk. Ik verbouw dit jaar pompoenen en mediterrane kruiden. Alle overige groente haal ik uit de directe omgeving zoals bij 'Het Heerlijke Land'.

Mijn dieetmogelijkheden zijn lactose-, gluten-, suikervrij en zoutarm. 

De bakdagen zijn woensdag en vrijdag voor de hartige groente taart. Soepen maak ik op dinsdag en donderdag.
Bestellen voor de soep en groentetaart kan via de e-mail.

Meer informatie over begeleiding of creatieve therapie vind je op mijn website.

Over Angela van der Mast

Ik ben van oorsprong beeldend kunstenaar, een natuurmens. 'Passie voor duurzaam leven' is mijn motto.

Ik kan je helpen uit eigen ervaring en scholing op gebied van gezonde voeding (kok), creatieve therapie (opleiding Kopse Hof), stressreductie uit de mindfulnesswereld (trainer Civas). 

Vanuit mijn kunstenaarschap houd ik van een creatieve aanpak. 


Afhalen bij Huiskamerrestaurant 'Aan Tafel'

Angela van der Mast

Aldenhof 12-43
6537BH Nijmegen

Lokaal Aan Tafel: eten van bio-diverse landbouw uit de omgeving