SBRNonline

Small Business Rijk van Nijmegen
Nijmegen

Ben je jong en wil je ondernemender worden? Meld je aan bij zomerondernemer! Zin om te groeien, professionaliseren, starten vanuit een niet-werk situatie? Maak een afspraak via de StartUp agenda!

ZomerOndernemer RijkvanNijmegen start 19 juli 2022

Ben je tussen de 15 – 25 jaar, dan is ZomerOndernemer de ideale kennismaking met ondernemen en misschien wel meteen de start van je bedrijf (training 100% gefinancierd). Start je vanuit geen-werk-situatie, dan is SBRN ook je ideale partner (coaching 100% gefinancierd). Samenwerken, overname? Nieuws-gierig, zin om te starten of door te pakken: maak meteen een afspraak!

ONDERNEMEN = DOEN DOEN DOEN DOEN. Nix voor jou? Misschien kan je wel iemand (familie, vrienden, kennissen) dit aanraden: spread the news! 

Sneller groeien

Wil je sneller groeien met je bedrijf, dan is Small Business Rijk van Nijmegen de ideale partner. Na een Quick Scan en een gedegen intake gaan we meteen aan de slag! De Startversneller en De Groeiversneller van de provincie zijn de ideale tools. De Startversneller financiert coaching en opleiding voor 80% (elk max €1.000,-). De groeiversneller tot 50% maar dan wel tot €10.000,- Je idee moet wel innovatief zijn, echte StartUps dus. Zin in een vrijblijvend afspraak met als thema's groei, overname, samenwerking, afbouw, geld voor later? Plan jezelf in op de agenda van StarftUp Nijmegen, geheel gratis! 

Over Small Business Rijk van Nijmegen

Aangenaam, in ben Cees. 

Na mijn studie sociaal-economische geografie, een HBO-opleiding Bedrijfskunde en diverse trainingen op het gebied van zelfontwikkeling ben ik sinds 1990 coach en train ik ondernemers. Eerst vanuit een stichting en gericht op ondernemers die starten vanuit een achterstandssituatie. Vervolgens bij K+V de klappen van de zweep van het commerciele bedrijfsleven geleerd, wijkeconomieprojecten in o.m. de wijken Lombok, en aan de Amsterdamsestraatweg te Utrecht. Uurtje factuurtje dus.

Ik ben ook freelance docent geweest op het ROC en de HAN (Arnhem & Nijmegen), de HU te Utrecht (Small en Medium Sized Enterprises, geheel competentiegericht onderwijs vanuit eigen drive) en de RU te NIjmegen.

Nu heb ik weer lekker mijn eigen bedrijf: ik ondersteun jongeren ondernemender te worden binnen het project zomerondernemer. Daarnaast coach ik ondernemende mensen die starten vanuit een niet-werksituatie. Ook coach ik zzp-ers die werkzaam zijn op het gebied van training, coaching, ambacht, cultuur en de creatieve sector. 

Verder ben ik als bestuurslid actief bij maatschappelijk verantwoorde organisaties als: Warmoes, RUIS en OERSOEP.  


Small Business Rijk van Nijmegen

Cees van Diemen

Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

SBRNonline