Authentieke marketing voor bewuste ondernemers

Petra van Dreumel - Creatiecoach
Angeren

Marketing en bedrijfscoaching voor bezielde ondernemers. Maak jouw missie helder, communiceer vanuit je kracht en bouw een authentiek merk.

Ben jij coach, healer, lichtwerker of bezielde ondernemer? Dan is er een grote kans dat je regelmatig zoekende bent. Op wie je je het beste kan richten. Hoe je – helder en aansprekend – vertelt wat je te bieden hebt. Hoe je marketing inzet op een manier die bij jou past én resultaat geeft. 

Ik help jou om tot een nieuwe, diepere laag van bewustwording te komen. Je komt in contact met jouw innerlijke stem, die je nóg duidelijker laat zien waar jouw zielsmissie, zielspad en zielsgave zich bevinden. Oftewel, wat je hier op aarde mag doen, welke weg je hierbij mag bewandelen en welke gave je hierbij in mag zetten. Vanuit een staat van flow vertaal je deze visie naar een concreter plan. Bijvoorbeeld een visie voor je bedrijf, een helder verhaal naar je klant of een uitvoerbaar stappenplan om meer vanuit je hart te gaan leven. Verdieping én vertaling dus, volledig vanuit jouw kracht.

Over Petra van Dreumel - Creatiecoach

Ik ben een vormgever van geluk. Een cheerleader van dromen. Ik help jou om jouw essentie te vinden én deze te vertalen naar de buitenwereld. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van marketing help ik je om op een authentieke manier jezelf te presenteren. 

Ook schrijf, teken en vertel ik over geluk. Het is mijn missie om personen, teams en organisaties te helpen om naar hun hart te luisteren, hun intuïtie te versterken en hun missie te leven. Inmiddels heb ik al duizenden mensen hierbij mogen helpen. Met mijn boek Van Dromen naar Doen geef ik je 40 dagen lang iedere dag inspiratie, inzichten en een oefening om te ontdekken wie je bent en wat je wil. En met Een boekje vol geluk nodig ik je uit om het geluk dat nu al in je leven is te ontdekken.

Regelmatig geef ik workshops, retreats en online coaching programma’s met als doel meer bewustzijn, zelfkennis en geluk. Voor zakelijke groepen geef ik trainingen en workshops die je helpen om het werkgeluk te vergroten en zelfstandig ondernemers help ik met een magisch marketingplan. 


Petra van Dreumel

Petra van Dreumel

Boerenhoek 20
6687LT Angeren

Authentieke marketing voor bewuste ondernemers