Coaching (Hoogsensitiviteit) kinderen, jongeren en volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!

Inner Spring biedt:

- Voor kinderen: Holistische kinderyoga en peuteryoga, kinderyogatherapie, mindful kinderyoga, stress reductie, kindercoaching en coaching hoogsensitiviteit (HSK).

- Voor jongeren: Mindful tieneryoga, stress reductie, coaching jongeren en coaching hoogsensitiviteit (HSJ).

- Voor volwassenen: Mindful yoga, mindful yoga parenting, stress reductie, coaching & counseling, coaching hoogsensitiviteit (HSP), mindful parenting yoga. 

- Voor scholen, opvang en zorginstellingen: Lesprogramma en workshops op het gebied van yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra en hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren. Coaching leerlingen en studenten, coaching leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

- Voor jezelf of een ander: een hart-afstemming voor jou of voor een ander in de vorm van een persoonlijke krachtkaart.

Ik werk vanuit een holistische visie. Er is aandacht voor zowel het lichamelijke, emotionele, mentale, sociale als spirituele deel van het mens-zijn. Deze vormen samen een uniek geheel. In verbinding met dat om ons heen.

Over Inner Spring - Moni Hubers

Mijn naam is Moni(ka) Hubers (1979). Ik ben moeder van een zoon van 10 en een dochter van 8 jaar. Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, beeldend kunstenaar, psychosociaal therapeut, holistisch mindful/heartful kinderyogadocent/therapeut, creatief danscoach kinderen en docent stressreductie.

Vanuit mijn praktijk Inner Spring (2016) kan ik naar buiten brengen wat ik vanuit mijn hart graag doe, kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen, begeleiden en lesgeven in combinatie met yoga, meditatie & mindfulness, hartfocus & heartfulness, yoga nidra, coaching, counseling, creatieve kunsten en energetisch werk.

See with your heart!


Inner Spring

Moni Hubers

Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Coaching (Hoogsensitiviteit) kinderen, jongeren en volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling

Wat doe ik nog meer?

11nov
Training
Mindful Kinderyoga
Nijmegen
Mindful Kinderyoga. Serie van 4 lessen voor kinderen van 8 - 13 jaar. Mindful kinderyoga vormt een combinatie van kinderyoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
Yoga
Holistische Kinderyoga(therapie), Mindful Kinderyoga, Mindful Tieneryoga, Mindful Yoga Volwassenen,
Nijmegen
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!
11nov
Cursus
Ouder en Peuteryoga
Nijmegen
Ouder en Peuteryoga. 4 afwisselende lessen voor ouders met hun peuters (2+) waarbij plezier voorop staat. Samen met je peuter ben je op een speelse manier in beweging!
28okt
Training
Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren en volwassenen
Nijmegen
Coaching Hoogsensitiviteit. Je krijgt oefeningen en handvatten bij o.a. het leren verwerken van prikkels, het voelen en aangeven van eigen grenzen, het beter reguleren van (heftige) emoties en het omgaan met ‘je soms anders voelen’.
28okt
Training
Coaching voor kinderen, jongeren, volwassenen
Nijmegen
Coaching. Individueel traject op maat. Voor het weer in balans komen met jezelf. Zodat je weer lucht en ruimte ervaart en er weer stroming is. Je in je kracht komt te staan.
29okt
Workshop
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar
Nijmegen
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar. Een ochtend ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is HERINNEREN. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
27okt
Workshop
Workshop ZIJN voor volwassenen / studenten
Nijmegen
Workshop ZIJN voor volwassenen en studenten. Een avond ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is HERINNEREN. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
07nov
Training
Mindful Yoga individueel Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Yoga therapie voor volwassenen / studenten. Een afwisselend individueel traject, waarbij op een eclectische manier Yoga, Mindfulness, Heartfulness, Yoga Nidra en Coaching Hoogsensitiviteit worden gecombineerd.
10nov
Training
Mindful Yoga voor Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Yoga. Serie van 4 lessen voor volwassenen / studenten. Mindful Yoga vormt een combinatie van yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
11nov
Training
Mindful Tieneryoga
Nijmegen
Mindful Tieneryoga. Serie van 4 lessen voor jongeren van 12 - 17 jaar. Mindful tieneryoga vormt een combinatie van tieneryoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.