Coaching (Hoogsensitiviteit) Kinderen, Jongeren en Volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling.

Inner Spring - Moni Hubers
Nijmegen

Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!

Inner Spring biedt:

- Voor kinderen: Holistische kinderyoga en (ouder)peuteryoga, mindful heartful kinderyoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSK), kindercoaching en workshops ZIJN.

- Voor jongeren: Mindful heartful tieneryoga (therapie), coaching hoogsensitiviteit (HSJ) en coaching jongeren.

- Voor volwassenen: Mindful heartful yoga (therapie), mindful parenting, coaching hoogsensitiviteit (HSP), coaching/counseling en workshops ZIJN.

Voor scholen en opvang: Workshops en lesprogramma op het gebied van yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra en hoogsensitiviteit voor kinderen en jongeren. Coaching leerlingen en studenten, coaching leerkrachten en pedagogisch medewerkers.

- Voor jezelf of een ander: een hart-afstemming voor jou of voor een ander in de vorm van een persoonlijke krachtkaart of een energetische behandeling op afstand.

Ik werk vanuit een holistische visie. Er is aandacht voor zowel het fysieke, emotionele, mentale, energetische als spirituele deel van het mens-zijn. Deze vormen samen een uniek geheel. In verbinding met dat om ons heen.

Over Inner Spring - Moni Hubers

Mijn naam is Moni(ka) Hubers (1979). Ik ben moeder van een zoon van 11 en een dochter van 9 jaar. Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs, beeldend kunstenaar, psychosociaal therapeut, holistisch mindful/heartful kinderyogadocent/therapeut, creatief danscoach kinderen en docent stressreductie.

Vanuit mijn holistische praktijk Inner Spring (2016) kan ik naar buiten brengen wat ik vanuit mijn hart graag doe: kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunen, begeleiden en lesgeven in combinatie met yoga, meditatie & mindfulness, hartfocus & heartfulness, yoga nidra, coaching, counseling, creatieve kunsten en energetisch werk.

See with your heart!


Inner Spring

Moni Hubers

Diamantstraat 12
6534 WX Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Coaching (Hoogsensitiviteit) Kinderen, Jongeren en Volwassenen, Counseling, Bewustzijnsontwikkeling.

Wat doe ik nog meer?

14feb
Training
Mindful Heartful Yoga Therapie individueel Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Heartful Yoga therapie individueel voor volwassenen / studenten. Een afwisselend individueel traject, waarbij op een eclectische manier Yoga, Mindfulness, Heartfulness, Yoga Nidra en Coaching Hoogsensitiviteit worden gecombineerd.
02mrt
Training
Mindful Heartful Yoga voor Volwassenen / Studenten
Nijmegen
Mindful Heartful Yoga. Serie van 5 lessen voor volwassenen / studenten. Mindful Heartful Yoga vormt een combinatie van yoga met elementen vanuit mindfulness en meditatie, heartfulness en hartfocus en yoga nidra.
Yoga
Holistische Yoga(therapie) en Mindful Heartful Yoga(therapie) voor Kinderen, Jongeren, Volwassenen.
Nijmegen
Je terug in je kracht brengen, in jouw stroom. Vanuit je hart de dingen doen met meer rust in je hoofd. Zodat je weer lekker in je vel zit en je de ruimte voelt jezelf te kunnen zijn!
18mrt
Workshop
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar
Nijmegen
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar. Een ochtend ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is GROEI. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
17feb
Workshop
Ouder en Peuteryoga
Nijmegen
Ouder en Peuteryoga. Workshop voor ouders met hun peuters (2+) waarbij plezier voorop staat. Samen met je peuter ben je op een speelse manier in beweging!
04feb
Workshop
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar
Nijmegen
Workshop ZIJN voor kinderen van 5 - 11 jaar. Een ochtend ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is REINIGEN. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
16mrt
Workshop
Workshop ZIJN voor volwassenen / studenten
Nijmegen
Workshop ZIJN voor volwassenen en studenten. Een avond ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is GROEI. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
02feb
Workshop
Workshop ZIJN voor volwassenen / studenten
Nijmegen
Workshop ZIJN voor volwassenen en studenten. Een avond ZIJN met yoga, mindfulness, heartfulness, yoga nidra, tekenen en dansen. Het thema is REINIGEN. Plezier, ontspanning, bewust kijken en voelen staan hierbij voorop!
17mrt
Training
Mindful Heartful Kinderyoga
Nijmegen
Mindful Heartful Kinderyoga. Serie van 4 lessen voor kinderen van 8 - 13 jaar. Mindful kinderyoga vormt een combinatie van yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.
17feb
Training
Coaching Hoogsensitiviteit voor kinderen, jongeren, volwassenen
Nijmegen
Coaching Hoogsensitiviteit. You speak to me with words, I lookyou with feelings. Je krijgt oefeningen en tools bij o.a. het reguleren van emoties, het terugkrijgen van je energie en het inzetten van hoogsensitiviteit als kracht.
17mrt
Training
Mindful Heartful Tieneryoga
Nijmegen
Mindful Heartful Tieneryoga. Serie van 4 lessen voor jongeren van 12 - 17 jaar. Mindful Heartful tieneryoga, een combinatie van yoga met aandachtstraining, technieken en oefeningen vanuit mindfulness/meditatie, heartfulness/hartfocus en yoga nidra.