Door persoonlijke coaching word je wakker en kom je thuis.

Inspiratieplek EigenAardig
Groesbeek

Mijn kracht is je te begeleiden in je proces van thuiskomen in wie je van oorsprong bent. Je leert de illusie te doorzien van je zelf-gecreëerde leven waarin je je veilig waant en je over te geven aan de liefde vanuit de bron. Je wordt heel en vrij!

In mijn praktijk begeleid ik je via coaching en energiewerk. Uiteindelijk is het alleen jouw eigen ziel die jou kan leiden naar jouw werkelijke thuis in de goddelijke bron. Ik kan daarin iets bijdragen. De werking van edelstenen en de positieve invloed van stemheling zet ik aanvullend ook in als dat passend is. 

Mijn houding is een kanaal te willen zijn voor wat door mij heen wil werken, onvoorwaardelijke liefde is voor mij de bron. Daarin staan mijn levenservaring en -wijsheid en mijn invoelende en heldere vermogens jou ter beschikking in je weg naar heelheid en authenticit.

In de activiteitenruimte kom ik met kleinschalige cursussen tegemoet aan een natuurlijke behoefte aan samenkomen, uitwisseling, inspiratie en ontmoeting op weg naar bewustwording en innerlijke vrijheid.

Ik ben er voor wie (over)vermoeid of burn-out is, voor wie zich onaangepast en vervreemd van zichzelf voelt in de samenleving,  veel spanning en onrust ervaart, niet goed in haar/zijn vel zit en met vragen rondloopt over de werkelijke zin van haar/zijn bestaan. Voor wie antwoorden zoekt in zichzelf in de  toenemende verwarring, innerlijke vrede in de toenemende onvrede en tegenstrijdigheden in de samenleving, veiligheid, rust en vertrouwen in zichzelf. Ook bij slecht slapen, spijsverteringsklachten, voedingsvragen en algemeen discomfort in het lichaam. Bij pijn en ziektes als aanvullende begeleiding. Voor wie bereid is dieper in zichzelf te kijken om oorzaken en verbanden te vinden die hebben geleid tot de klachten of problemen die er nu zijn en waar nodig het eigen aandeel daarin te erkennen. 

Over Inspiratieplek EigenAardig

Ik ben Adelheid Jochemsen, 68 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. 

Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken, biologische voeding en spiritualiteit. 

Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan.

Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen, ballast loslaten en één worden in de goddelijke liefde, vrij van illusie. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, cursussen, zelfstudie en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben.

Door alles heen is mijn liefde voor de aarde en de natuur en voor wie ik werkelijk ben altijd mijn grote inspiratiebron geweest.

Ik heb een driejarige opleiding afgerond tot spiritueel coach en healer. Daarnaast de opleiding kristaltherapie. Die opleidingen heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. 

Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik actief in Inspiratieplek EigenAardig.


Inspiratieplek EigenAardig

Adelheid Jochemsen

Haydnstraat, 51
6561ED Groesbeek

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Door persoonlijke coaching word je wakker en kom je thuis.