Ontdek je ware potentieel en kom tot volle bloei met Mantra-zang en meditatie

Prem Mallika Kokke
Malden

Wie wil dat nu niet: Leven in Liefde, Vrede en Vrijheid. Maar hoe doe je dat? De eeuwenoude filosofie van de Vedanta wijst ons een weg. Namelijk de weg naar Binnen, naar de Essentie. Hier (her)ontdek je dat je die Liefde, Vrede en Vrijheid zelf bent!

Zelf-realisatie

Je bent niet het gelimiteerde lichaam, de gedachten of emoties. Je bent oneindig groot en onbegrensd. Je bent dat stralende, allesdoordringende Bewustzijn; de bezieling die in het lichaam en in de hele creatie huist. Het doel van Vedanta is je dit te laten realiseren en dat wordt Zelf-realisatie genoemd. Je bent compleet en vervuld waardoor het leven je vol Liefde, Vrede en Vrijheid toelacht!

Hoe kom je tot Zelf-realisatie? De Vedanta rijkt verschillende methoden aan:

*Mantra zingen  

Mantra's bestaan uit een paar woorden die steeds herhaald worden. Meestal zijn de woorden in Sanskriet, de heilige, oud-Indiase taal. De herhaling van heilige woorden maakt de geest leeg en verhoogt je vibratie. Hierdoor krijgt het pure Bewustzijn ruimte om zich te ontvouwen. En dat ben Jij!

*Meditatie

Meditatie betekent focussen op één punt en daar uiteindelijk mee versmelten. Je leert je focussen op het Bewustzijn, je Ware Zelf of Essentie.

*Satsang

Satsang betekent Samen Zijn in Waarheid. Door met elkaar te praten over de ultieme Waarheid, de spirituele Waarheid, word je geïnspireerd en gemotiveerd om je Ware Zelf te ontdekken. 

Je kunt deze drie methoden leren kennen in verschillende programma's:

Mantra-zang bijeenkomsten - Ervaar de vreugde en Liefde in je hart!

Vedanta-meditatie bijeenkomsten - Verdiep je in meditatie en de kennis van Vedanta!

Individuele coaching - Kom tot jeZelf met een persoonlijk traject! Je krijgt een meditatie techniek en mantra, die bij jouw thema past, aangereikt. Hiermee kun je thuis aan de slag om tot helderheid en nieuwe inzichten te komen.

 

Over Prem Mallika Kokke

Mijn naam is Prem Mallika. Al van kinds af aan vroeg ik mij af hoe deze wereld in elkaar steekt. Door deze nieuwsgierigheid en mijn liefde voor dieren ben ik diergeneeskunde gaan studeren. Al snel werd me duidelijk dat ik in de wereldse wetenschap geen bevredigende antwoorden kreeg. Dit in combinatie met fysieke klachten, brachten mij tot de spiritualiteit, oftewel de wetenschap van de wereld binnenin ons zelf. Op mijn negentiende startte ik met meditatie en sindsdien heb ik vele meditatie technieken gevolgd en vele spirituele paden bewandeld. Dit gaf mij wél de antwoorden die resoneerden met iets diep in mezelf.

In 2010 ben ik 9 jaar lang, samen met mijn toenmalige partner, de wereld gaan rondzeilen. Het wekenlang op zee zijn, overgeleverd aan Moeder Aarde was ook een diep spirituele ervaring: het versmelten met het oneindige blauw van oceaan en lucht... 

In 2014 heb ik mijn geliefde spiritueel leraar gevonden, Sri Bhagavan, uit Kolkata, India. Hij maakte dat het diepe mysterie in mezelf steeds meer ervaren en gezien kon worden en zo kwam ik Thuis bij meZelf. Bhagavan is oprichter van International Vedanta Society, een spirituele organisatie die mensen tot Zelf-realisatie wil brengen, waardoor mensen een fijner en vervulder leven kunnen leiden. 

Naast mijn werkzaamheden als Holistisch dierenarts in de Bilt ben ik, sinds dat ik Bhagavan ken, ook nauw bij International Vedanta Society betrokken en voel mij geroepen om de prachtige leer van Vedanta met iedereen te delen die daar behoefte aan heeft.  


Mantrazang, meditatie en individuele coaching

Prem Mallika Kokke

De Kruigang 34
6581CW Malden

Ontdek je ware potentieel en kom tot volle bloei met Mantra-zang en meditatie