Intuïtie coach

Marleen Wisse
Nijmegen

Expeditie Intuïtie, waar je de signalen van je intuïtie leert herkennen, vertrouwen en ernaar handelen!

Wil jij (meer) in contact komen met je intuïtie? Er dieper op durven vertrouwen?

Dan neem ik je graag mee op Expeditie Intuïtie, of terwijl een interessante ontdekkingstocht naar hoe jouw intuïtie werkt. Dat doe ik door middel van individuele coaching of workshops.

Hoe communiceert jouw intuïtie met je? Zijn het woorden, beelden, cijfers, een gevoel? Hoe onderscheid je de mind van je intuïtie? We gaan het samen onderzoeken. Dit doen we bijvoorbeeld door schrijven, tekenen of contact met de natuur. Ik stimuleer je op je intuïtie te vertrouwen en de signalen ervan serieus te nemen.

Op deze reis is het heel normaal dat je blokkades tegenkomt. Je weet wat je intuïtie zegt, maar om daar naar te handelen kan heel spannend zijn. Ik nodig je uit om naar de spanning (of welk gevoel dan ook) toe te gaan en deze in je lichaam te voelen. Ik bied een open, veilige ruimte aan waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

Gedurende de coaching sessies zul je merken dat je leven steeds sprankelender, leuker en lichter word! Je maakt makkelijker authentieke keuzes, ervaart meer innerlijke rust en bent zachter naar jezelf en anderen. Je durft te vertrouwen op jouw eigen innerlijke wijsheid. Bevestiging van anderen heb je steeds minder nodig. Je hebt het gevoel dat je gedragen wordt door iets dat groter is dan jijzelf. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Voel jij een (lichte) ja? Kijk verder op mijn site!

Over Marleen Wisse

Zoveel mensen zijn het contact met hun intuïtie verloren en zijn helemaal niet blij met wat ze doen. Ik voel heel erg de drang om dat te veranderen, want ik gun het iedereen om keuzes te kunnen maken vanuit hun intuïtie. Ik geloof er namelijk in dat dit je naar een gelukkig en betekenisvol leven leidt.

Zelf heb ik lange tijd heel erg in mijn hoofd gezeten. Ik probeerde een perfect plaatje van mezelf na te streven en dat leverde veel stress op. Mijn intuïtie heeft mij geleerd dat ik mag loslaten hoe het hoort en mijn eigen pad mag bewandelen. Dat ik echt mezelf mag zijn en mijn leven zo mag inrichten dat het bij mij past. Elke dag opnieuw helpt mijn intuïtie mij om authentieke keuzes te maken. Dat voelt zo goed!

Mijn naam is Marleen, ik coach met een aanstekelijk enthousiasme en heb passie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft! Ik heb een achtergrond in het Maatschappelijk werk, heb een minor gevolgd in coachen en heb een natuur coaching opleiding afgerond. Ik ben dol wandelen, zingen en dansen in het bos. Want in het bos gaat mijn spelende kind lekker los!


Expeditie Intuïtie

Marleen Wisse

Houtlaan 27 A
6525 ZA Nijmegen

Intuïtie coach