Herstel van indringende (levens-) gebeurtenissen. Gendercoaching mbt gendervraagstukken en transitie

ZinVolledig
Regio’s Nijmegen, Arnhem + online

ZinVolledig begeleidt mensen bij fysieke en psychische verandering in hun leven en herstel van indringende (levens-) gebeurtenissen. Ook bieden wij gendercoaching voor mensen met gendervraagstukken/ in gendertransitie.

ZinVolledig begeleidt mensen bij fysieke en psychische verandering, herstel van indringende (levens-) gebeurtenissen en mensen met gendervraagstukken/ in gendertransitie. Wij kijken naar mensen als één geheel omdat wij geloven dat herstel van indringende levensgebeurtenissen mogelijk is door een goede samenwerking van lichaam, geest en hart.

ZinVolledig begeleidt ook mensen met gendervragen en mensen die in gendertransitie zijn.
Hoe onderscheiden wij ons daarin ten opzichte van anderen?
* Door ervaringsdeskundigheid.
* Doordat wij met jou specifiek werken aan het vergroten van een positiever lichaamsbewustzijn vóór, tijdens en na je transitie om de genderincongruentie te helpen verminderen.

Bij ZinVolledig kijken we in elk traject naar de hulpvraag als één geheel. Wij bieden coaching op maat die altijd optimaal aansluit bij jou en jouw situatie. Ons divers team met coaches begeleidt jou in jouw groeiproces. Dat zorgt ervoor dat jij op ieder moment, op jouw situatie en hulpvraag afgestemde coaching krijgt. Jij gaat in jouw traject met meerdere coaches aan de slag. Soms tegelijkertijd, soms na elkaar. Jij profiteert dus van diverse expertises zonder extra te hoeven betalen.

Voorbeelden van vraagstukken:

Wat vind ik eigenlijk écht belangrijk?

Ik worstel met mijn gender en/of seksualiteit.

Wat houdt mij op de been, in slechte maar ook in goede tijden?

Wat vind ik van de rollen die ik vervul in mijn leven?

Hoe kom ik uit mijn stroom van verdriet of boosheid?

Waarom blijf ik maar verdrietig over het overlijden van … , het is toch al zo lang geleden?

Hoe kan ik paniekaanvallen voorkomen?

 

Over ZinVolledig

Bij ZinVolledig (2014) kijken we naar jou en jouw hulpvraag als één geheel. Wij bieden dus coaching op maat die altijd optimaal aansluit bij jou en jouw situatie. Onze coaching is daardoor allround, aanvullend en compleet. Wij werken merendeels in de regio's Nijmegen Arnhem en online voor de rest van het land. Maar neem vooral contact op als je graag met ons een traject aan wil gaan! Wij denken altijd in mogelijkheden.

Ons team bestaat uit ervaren opgeleide sociaal agogen. Dat houdt in dat alle coaches opgeleid zijn in en veel werkervaring hebben met het omgaan met mensen. Als je met je hulpvraag bij ZinVolledig komt, kijken we wat jij nodig hebt en welke coach het beste bij jou past. Soms kunnen dat meerdere coaches zijn. De coaching/ ambulante begeleiding vindt plaats bij jou thuis; op een samen gekozen locatie óf online. Dit kan, naar behoefte, ook afwisselen. We bespreken wat het beste bij jou past als je je aanmeldt en dit kan altijd, naar behoefte, worden bijgesteld. Je krijgt dus 

Sinds 2018 zijn wij gecertificeerd met het keurmerk HKZ ‘kleine organisaties’. Het keurmerk van HKZ  (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)  staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn:  onafhankelijk en betrouwbaar.  Met dit keurmerk voldoen wij aan de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit in de zorgverlening. Jij profiteert dus van diverse expertises zonder extra te hoeven betalen.


ZinVolledig


Regio’s Nijmegen, Arnhem + online

Herstel van indringende (levens-) gebeurtenissen. Gendercoaching mbt gendervraagstukken en transitie