Tafelgesprek, persoonlijk en in groepjes. Stap uit onechtheid en gehechtheid en vind echte liefde.

Adelheid Jochemsen
Berg en Dal

Tafel gesprekken, individueel en als groep. In persoonlijke begeleiding en groepsleiding krijg je meer inzicht in jezelf en en kom je dieper thuis in goddelijke liefde. Je leert vertrouwen en ontspannen in het pad dat je gaat.

Een open gesprek, echt luisteren en feedback op dat waar je tegen aan loopt en in vast lijkt te lopen in je leven, fysiek of niet-fysiek. Oordeelloos meekijken en zo tot dieper inzicht komen omdat alles er gewoon kan zijn. Eerlijk leren kijken en jezelf vragen stellen, wat ben ik eigenlijk aan het doen? Nieuw keuzes leren maken. Niet langer doorrazen, ontkennen, weerstand bieden, angst laten regeren, heel erg je best doen, excuses verzinnen en aan verwachtingen willen voldoen. Het licht van onvoorwaardelijke liefde laten schijnen tot in alle hoeken en gaten van je leven. Zo kun je bewuster worden, helen en meer liefde en innerlijke vrijheid en vrede gaan ervaren. Zonder bestaande methodes of technieken, gewoon zoals we zijn, in echtheid. Ik vraag alleen of je bereid bent eerlijk te kijken, alles onder ogen te zien en jezelf lief te hebben. Mijn lange levenservaring op dit pad naar innerlijke vrijheid en onthechting staan, naar vermogen, ter beschikking. Ook heb ik een 3-jarige opleiding gevolgd tot spiritueel coach. Ten slotte vertrouw ik op mijn invoelend vermogen en goddelijke leiding.  

Je kunt. een afspraak maken op dinsdag en donderdag tussen 10.00-17.00 uur Prijs per gesprek € 50,- of als dat teveel is voor je, wat je kunt missen.

Groepsgesprek; de komende 4 data zijn gepland: 21 januari, 11 februari, 4 maart en 25 maart van 13.30 - 15.30 uur. Vrijwillige bijdrage.Laat even weten als je wilt komen. Maximaal 4 personen

 

Over Adelheid Jochemsen

Ik ben Adelheid Jochemsen, 69 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. 

Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken, biologische voeding en spiritualiteit. 

Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan.

Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen, ballast loslaten en één worden in de goddelijke liefde, vrij van illusie. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, cursussen, zelfstudie en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben.

Door alles heen is mijn liefde voor de aarde en voor de natuur en voor wie ik werkelijk als deel van de Bron ben altijd mijn grote inspiratiebron geweest.

Ik heb een driejarige opleiding afgerond tot spiritueel coach en healer. Daarnaast de opleiding kristaltherapie. Die opleidingen heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. 

Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik actief in mijn praktijk.


praktijk Adeheid Jochemsen

Adelheid Jochemsen

Kwakkenbergweg 332
6571GD Berg en Dal

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Tafelgesprek, persoonlijk en in groepjes. Stap uit onechtheid en gehechtheid en vind echte liefde.