Healing, Voeding en Massage

Praktijk Gewoon Gina
Nijmegen

Verbeter je gezondheid en versterk je immuunsysteem op een natuurlijke manier! Je bent welkom met alles van jou. Je vragen, je pijn, je angst, je verdriet, je klachten, je ziek zijn maar ook je gezond zijn.

Verbeter je gezondheid en versterk je immuunsysteem op een natuurlijke manier! Kom maar, je bent welkom.

Je bent welkom met alles van jou. Je vragen, je pijn, je angst, je verdriet, je klachten, je ziek zijn. Maar ook je gezond zijn, je behoefte aan een luisterend oor, of warme helende handen. Je bent welkom.
Graag help ik je om op een natuurlijke manier weer bij jezelf te komen, het contact tussen je lichaam en je innerlijke zelf herstellen,  en daarmee ook het zelf genezend vermogen van je lichaam te stimuleren.
Vanuit de basis werken aan gezondheid!
Samen gaan we op zoek naar de oplossing. 

Je bent welkom in mijn praktijk met  uiteenlopende gezondheidsklachten, lichamelijk maar ook geestelijk , emotioneel of spiritueel.
Je bent welkom voor (aanvullende) natuurlijke ondersteuning bij en na kanker.
Massagetherapie. 
Vermoeidheid, pijn en gewrichtsklachten, stress en SOLK (onbegrepen chronische klachten).
Begeleiding bij natuurvoeding, het Moermandieet en Ayurvedisch voedingsadvies

Ter ondersteuning van de behandelingen kunnen bloesemremedies worden voorgeschreven.
Ik ontmoet je graag in mijn praktijk in Nijmegen.
Lieve groet, Gina

Over Praktijk Gewoon Gina

Hoi, ik ben Gina.

Geboren in 1961 en na diverse omzwervingen nu woonachtig in Nijmegen. Ik heb een prachtig gezin met 4  heerlijke kinderen 3 bonuskinderen en ik ben zelfs dankbaar oma en bonusoma van 8 bijzondere kleinkinderen

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV (voorheen de Moermanvereniging) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang in Nijmegen.

Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik wilde meer weten over wat voeding in je lichaam doet en ben na mijn herstel in 2014 een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen. Na al sinds mijn jeugd mijn energetische gave alleen binnen mijn gezin te hebben gebruikt, volgde ik diverse opleidingen om ook anderen te mogen healen. Daarna had ik de smaak te pakken en volgden nog meer opleidingen. Sinds 2016 heb ik mijn praktijk voor natuurvoeding, energetische- en massagetherapie in de Weezenhof in Nijmegen.


Praktijk Gewoon Gina

Gina Voordouw

Weezenhof 8322
6536CH Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Healing, Voeding en Massage