Coach voor Hooggevoeligheid en Kracht

Ellen Worm
Malden

Ellen is ervaringsdeskundige, inspirerend spreker, healer en schrijver op het gebied van Aardse spiritualiteit, (hoog)gevoeligheid & innerlijke kracht, heelwording en zelfliefde. Ze organiseert maandelijks een Lichtcirkel in Nijmegen.

Als ervaringsdeskundige kan ik veel mensen begeleiden in dit proces van heelwording door lichaam en ziel te verbinden met elkaar. Klachten als angst, paniek, onveilig voelen, hypersensitief, ongehoord of begrepen voelen, eenzaamheid, geen ruimte voor jezelf kunnen in nemen zijn o.a. zaken waar ik je mee kan helpen.

Het van levensbelang te begrijpen maar vooral te voelen wie je bent: lichaam en ziel. Jezelf helemaal opgevuld met jouw ziele-energie. Als je energie niet goed of voldoende genoeg in je lichaam huist dan ontstaan er klachten, onder andere een te grote gevoeligheid, waardoor de wereld aanvoelt al bedreigend en onveilig. In je ware kracht en in je eigen licht kunnen staan is essentieel voor een betekenisvol, gelukkig en zinvol, waar je je zielenmissie kan volbrengen.

Ik wil opkomen voor kwetsbare mensen die door hun grote gevoeligheid zichzelf verloren zijn in een wereld die de waarde van een gevoelswereld en leven vanuit je hart en zielekennis totaal vergeten is. Mensen die door hun opvoeding zich teveel zijn gaan richten op wat de buitenwereld als succesvol ziet. Een prestatiegerichte maatschappij dat uithollend werk voor de mens en de aarde is geen leven. Met als gevolg een niet-vervullend, leeg leven, die niets te maken heeft met wat men echt gelukkig maakt: namelijk een leven met mooie gelijkgestemde verbindingen, authenticiteit, leven in het hier en nu, liefde voor jezelf en met als gevolg goed kunnen zorgen voor je medemens en planeet aarde. 

Ben jij degene die dit herkent?

Wil je regie over je leven weer terugkrijgen door middel van inzichten en bewustwording?

Begeleiding HSP, kinderen en volwassen met (Hoog) gevoeligheid

Mis je de verbinding met jezelf? Je probeert je staande te houden in het leven, maar door alles wat je voelt trek je je steeds meer terug?

Eenheidshealing 

Wil je groeien naar eenheid en liefde, door ontwikkeling van het bewustzijn? Eenheidshealing is een proces dat is gefocust op het dichter bij elkaar brengen van lichaam en geest.

Over Ellen Worm

Tijdens mijn studie Mode & Styling werkte ik parttime als model/mannequin. Ik kreeg zo veel opdrachten dat ik het werk na mijn studie fulltime voortzette vanuit Amsterdam. Zelfstandig werken beviel me aanvankelijk goed. Veel van de wereld zien en mensen ontmoeten is voor sommigen een droombaan. Maar het werk als model deed ik niet met mijn hart. Ik had de wereld gewonnen maar mezelf compleet verloren. Ik streefde naar perfectie aan de buitenkant maar mijn binnenkant was ik totaal vergeten. Het was voor mij een hectisch bestaan omdat je nooit weet waar je de volgende dag aan het werk bent. Er kwamen vaak last minute opdrachten die uitgevoerd moesten worden in alle uithoeken van Nederland en overige landen binnen de EU. Na ongeveer vier jaar merkte ik dat ik me steeds slechter ging voelen. Ik voelde me altijd al anders dan anderen maar ik kon de vinger er niet op leggen wat het precies was.

De ommekeer. Op een dag in 2009 kwam in aanraking met het boek van Elaine Aron, genaamd Hoog Sensitieve Personen. Er viel een last van mij af nadat ik dit boek las en mijn problemen herkende. Gelukkig, ik ben niet gek! Ik ben (hoog)gevoelig en ik kan hiermee leren omgaan. Met modellenwerk stopte ik acuut. Het paste niet bij mij en eiste te veel van me.

Na dit besluit was het nog een lange weg. Ik had jaren niet goed voor mezelf gezorgd met als resultaat een overprikkeld zenuwstelsel. Het resultaat was dat ik werkelijk niets meer kon verdragen (geluiden, licht en drukte), iets dat hoort bij (hoog) gevoelige personen. Ik ben gericht hulp gaan zoeken. Het gaf mij veel wijsheid en inzichten over het leven en bewustzijn. Ik verdiepte me in mijn welzijn en hoe ik verlichting kon vinden en ging me richten op mijn innerlijke wereld. Ik begon te voelen ik dat ik niet goed verbonden was met mijn lichaam wat voor veel angsten, vermoeidheid en problemen zorgde. Ik verdiepte me nog dieper en kon voelen dat mijn energetische lichaam niet verbonden was met mijn fysieke lichaam. Dit veroorzaakt veel problemen. Door de juiste mensen op mijn pad en veel oefening heb ik geleerd hoe ik mijn energie en lichaam weer met elkaar kan verbinden. 


Lightworker

Ellen Worm

Lindenhof 36
6581 PS Malden

Coach voor Hooggevoeligheid en Kracht