Familieopstellingen en systemisch coachen

Goud Coaching - Dymph van der Gun
Nijmegen

Ik werk als life coach in mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen. Voor de workshops familieopstellingen kun je je aanmelden via mijn website.

Iedereen heeft ouders en voorouders. We zijn immers allemaal geboren. Zo is het leven aan jou doorgegeven.

Je ouders, je gezin van herkomst en je familie hebben een onzichtbare werking op jou. Of je ze nou kent of niet, of je nou een fijne jeugd hebt gehad of niet.

Bij een familieopstelling verkennen we eerst in een kort gesprekje wat het is waar jij tegenaan loopt. Daarna zetten we representanten voor jouw familieleden neer in de ruimte. We kijken naar hun plaats en de onderlinge dynamiek en bewegingen en ik zal je vragen om bepaalde systemische zinnen uit te spreken. 

Zo kan jouw systeem zichtbaar maken waar nu mee gewerkt kan worden en wat er nu in beweging kan worden gezet. Dat wordt door de meeste mensen ervaren als helend, voedend of bevrijdend.

Over Goud Coaching - Dymph van der Gun

Thuiskomen

Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop. 

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Het thuiskomen in jezelf is een reis naar binnen. Voelen, verstillen, aanwezig blijven bij wat er is. Het leven aannemen. 

Familieopstellingen en coaching hebben mij daar heel erg bij geholpen. 

En dat heb ik jou ook te bieden.

Je bent heel welkom. 


Goud Coaching

Dymph van der Gun

Groenestraat 294
6531JC Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Familieopstellingen en systemisch coachen