Vega(n) kookworkshops

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Lent

Lovingly Wholesome - Anneke kookt verzorgt vega(n) kookworkshops met een aanstekelijk enthousiasme en een hoop passie voor kleurrijk en smaakrijk eten.

Ik ben het meest in mijn element als ik jou en je gasten mag trakteren op gezond en écht lekker eten. Mijn maaltijden bevatten zo min mogelijk dierlijke producten en ik zorg altijd voor verrassende smaken. Maar wel zo dat iedereen er blij van wordt, niet alleen de meest avontuurlijke eters natuurlijk.

Je kunt bij mij terecht voor kookworkshops, in groepjes of op maat. Bij jou thuis, op een mooie bijzondere locatie, of op mijn locatie op eco-woongemeenschap Eikpunt in Nijmegen-Lent. Kijk voor meer informatie op mijn website bij "workshops". Prijzen zijn afhankelijk van je precieze wensen, dus neem daarvoor altijd even contact op via telefoon of e-mail. NB: ik heb veel ervaring met maaltijden voor mensen met allergieën en intoleranties (inclusief het FODMAP dieet), dus er is ontzettend veel mogelijk. 

Over Lovingly Wholesome - Anneke kookt

Wie is die ‘Anneke’ van Lovingly Wholesome nou eigenlijk?

Een kleine, 34-jarige, blonde Friezin met Italiaanse roots, die hélemaal weg is van koken. Met Lovingly Wholesome maakte ik van mijn passie mijn werk. Ik ontwikkel me nu zo’n 5 jaar in het koken van écht lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Mijn academische opleiding gooide ik overboord om met de handen in de aarde te wroeten en in grote pannen te roeren. 

Door te kiezen voor biologische ingrediënten en zoveel mogelijk duurzame producten en diensten zet ik me in voor een beter milieu. 

Het allerbelangrijkste: ik geniet gewoon ontzettend van wat ik doe! Als meisje had ik al de droom om keukenmeid (ja echt) te worden. En tegenwoordig mag ik de hele dag in de keuken staan, een feestje! Ik ben er van overtuigd dat je dat plezier terug proeft in mijn gerechten en dat hoor ik ook heel vaak van enthousiaste gasten. Kom je meedoen aan een workshop?


Lovingly Wholesome - Anneke kookt

Anneke Comello

Rosa Luxemburgstraat 31
6663LB Lent

Vega(n) kookworkshops