Jouw lichaam vertelt... mijn handen luisteren.

Helder Massage en Coaching
Nijmegen

Je kunt bij Helder Massage en Coaching onder andere terecht met vragen op het gebied van hoog gevoeligheid (HSP) of stress en burn-out gerelateerde klachten. Ik werk vanuit een holistische visie en maak gebruik van Rebalancing technieken,

Door te zien wat er (on)bewust in je leeft kun je meer ruimte ervaren. Gevoelens, emoties, gedachtes en verlangens zijn met elkaar verbonden en hebben hun weerslag op het lichaam. Samen met jou wil ik kijken naar wat er werkelijk in je leeft. Zodat je vrijer kunt zijn in wie jij bent.

We komen soms gevoelens tegen in ons leven waar we het liefste van weg blijven. Gevoelens en emoties zijn er juist om gevoeld en doorleefd te worden. Op deze manier ontstaat er ruimte in je hoofd en hart. Vaak is de angst voor die gevoelens groter dan wat er werkelijk is. Samen met jou wil ik kijken naar wat er in je leeft. Zodat jij een diepere verbinding kan maken met je gevoel en wie je werkelijk bent. We onderzoeken dus niet alleen de fysieke spanning in het lichaam maar ook de geestelijke spanning die daaraan is verbonden. Dit doen we doormiddel van zelfonderzoek, meditatie, adem en lichaamswerk. Zo ontwikkel je meer bewustzijn en inzicht in jezelf. Samen gaan we op onderzoek wat er in jou gewaar wordt. Ik behandel ook mensen met hoog gevoeligheid of stress en burn-out gerelateerde klachten.

Bij Helder Massage en Coaching voor;

  • Bewust te kunnen kijken naar overprikkeling.
  • Meer fysieke, mentale en emotionele balans.
  • Minder stress.
  • Minder spanning in je lijf en hoofd.
  • Een groter zelfbewustzijn.
  • Een betere gronding.
  • Meer verbinding tussen lichaam en geest.
  • Diepere verbinding met je het gevoel.

Over Helder Massage en Coaching

Mijn naam is Cliff Molewijk. Na jarenlange werkervaring in de zorg wil ik mijn kennis op een ander niveau gaan gebruiken. Lichamelijke en emotioneel welzijn heeft mij altijd gefascineerd omdat het één niet zonder het ander kan.

Ik heb de massage opleiding bij Positive Touch in Arnhem, tot vakbekwaam integraal holistisch masseur afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Rebalancing, school voor lichaamswerk en bewustzijn. Ik maak in mijn praktijk gebruik van Rebalancing technieken en werk vanuit intuïtie, respect en vertrouwen.


Helder Massage en Coaching

Cliff Molewijk

Koninginnelaan 99
6542ZK Nijmegen

Jouw lichaam vertelt... mijn handen luisteren.