Life coaching voor vrouwen die zoeken naar zichzelf of verlangen naar meer vervulling

Goud Coaching - Dymph van der Gun
Nijmegen

Ik werk als life coach in mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen met vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf of verlangen naar meer vervulling. Ook voor online coaching, training en familieopstellingen.

Ik coach jou als vrouw als je op zoek bent naar jezelf, grote veranderingen doormaakt of steeds maar weer tegen hetzelfde aanloopt (werk of privé). Maar ook als je verlangt naar meer vervulling of persoonlijke groei. 

Ik luister graag naar de laag ónder de woorden om daar een ingang te vinden naar wat er speelt. Dat doe ik liefdevol en doortastend. Voor jou betekent dat dat we de veelheid terugbrengen naar hoofdlijnen. We werken op de plek waar iets losgemaakt kan worden, waar de helderheid ontstaat, waar de verandering begint. 

Ik ben gedegen opgeleid in coaching en systemisch werk. Daarnaast breng ik persoonlijke ervaring mee op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ouderschap, ziekte, scheiding en zzp'schap.

Het gesprek is het uitgangspunt: ik stel rake vragen en dat levert inzichten op. Maar soms moet je erváren waar het over gaat. Daarvoor doen we oefeningen. We werken met ademhaling of mindfulness zodat je voelt wat er in je lijf gebeurt. We kunnen een wandelsessie doen. En we werken systemisch: met tafelopstellingen en oefeningen in de ruimte onderzoeken we je patronen en overtuigingen. Wat vastzat, komt weer in beweging. En dan weet jij wat je te doen staat. Moeiteloos.

- Je eigen plek innemen en dichterbij jezelf blijven 

- Voor jezelf zorgen en grenzen aangeven

- Je krachtig en helder met je omgeving verbinden

- Omgaan met spanning of verandering 

- Eigenaarschap over je gedachten, overtuigingen en gevoelens

- Thuis in je lijf

- Naar lichter leven 

Over Goud Coaching - Dymph van der Gun

Thuiskomen

Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop. 

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Het thuiskomen in jezelf is een reis naar binnen. Voelen, verstillen, aanwezig blijven bij wat er is. Het leven aannemen. 

Familieopstellingen en coaching hebben mij daar heel erg bij geholpen. 

En dat heb ik jou ook te bieden.

Je bent heel welkom. 


Goud Coaching

Dymph van der Gun

Groenestraat 294
6531JC Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Life coaching voor vrouwen die zoeken naar zichzelf of verlangen naar meer vervulling