Een holistische essentiemassage die je ontspant en ondersteunt op weg naar jouw werkelijke thuis.

Adelheid Jochemsen
Groesbeek

Ervaar de diepe ontspanning van een intuïtieve massage met essentiële oliën en kruidentincturen wanneer je veel spanning of vragen hebt. In die ontspanning kan liefde binnenkomen, je laat los, je ervaart ruimte en nieuwe inzichten.

Over Adelheid Jochemsen

Ik ben Adelheid Jochemsen, 68 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. 

Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken, biologische voeding en spiritualiteit. 

Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan.

Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen, ballast loslaten en één worden in de goddelijke liefde, vrij van illusie. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, cursussen, zelfstudie en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben.

Door alles heen is mijn liefde voor de aarde en de natuur en voor wie ik werkelijk ben altijd mijn grote inspiratiebron geweest.

Ik heb een driejarige opleiding afgerond tot spiritueel coach en healer. Daarnaast de opleiding kristaltherapie. Die opleidingen heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. 

Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik actief in Inspiratieplek EigenAardig.


Inspiratieplek EigenAardig

Adelheid Jochemsen

Haydnstraat, 51
6561ED Groesbeek

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Een holistische essentiemassage die je ontspant en ondersteunt op weg naar jouw werkelijke thuis.