Evenwichtigleven - Engelenmeditatie

Paula Holtzer
Nijmegen

In mijn diverse workshops Engelenmeditatie maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde.

Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen.

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien.

De cursus is live en online te volgen. 

In de praktijk is gebleken dat de meditaties rust geven en als ontspannen ervaren wordt.

Over Paula Holtzer

Als acupuncturist en engelenhealer help ik hoogsensitieve mensen (HSP) de verbinding met zichzelf te herstellen. Als je hoogsensitief bent, maak je meer gebruik van je 6e zintuig (paranormale vermogen). De consequentie is dat je snel overprikkeld raakt waardoor je de verbinding met jezelf eerder kwijt raakt. 

Tijdens de volle maan workshop is de trillingsfrequentie hoger en maken we gemakkelijk contact met het universum. De sluier tussen de aarde en het Universum is super dun en het is met moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. De workshop is in Centrum de Vuurvlieg in Nijmegen of online. 

In de Engelenworkshop die ik aanbied leer je te vertrouwen op je eigen gevoel en helpt je te verbinden met jezelf en de wereld om je heen. In de workshop leer je met behulp van de Chinese meditatie in contact te komen met je engel. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en helpen je met je weg hier op aarde. Door engelen te gebruiken en goed gegrond te zijn, ontwikkel je je innerlijke kracht, krijg je rust en vertrouwen waardoor je lichter en meer ontspannen door het leven gaat.

Naast de Engelenworkshop geef ik ook persoonlijke consults op het gebied van acupunctuur, Chinese kruidengeneeswijze en engelenhealing. 
Ik ben gespecialiseerd in: stress, HSP, hooggevoeligheid, depressie, slapeloosheid en prikkelbare darmen, diabetes, overgewicht, lage rugpijn; vermoeidheid, hoofdpijn, tinnitus, menstruatieklachten

WAT MIJ DRIJFT
Als hoogsensitief persoon heb ik mij door mijn omgeving vaak niet begrepen gevoeld. De filosofie van de Chinese geneeskunde is een gevoel van thuiskomen. Ik heb ervaren dat mijn engelen mij helpen in het leven. Zij gidsen mij door tekenen als veertjes, dromen, toevalligheden en innerlijk weten. Hoe meer ik me met engelen bezighoud, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen in de engelencursus. 


Evenwichtigleven

Paula Holtzer

Carnotstraat 20
6533 DT Nijmegen

Evenwichtigleven - Engelenmeditatie

Wat doe ik nog meer?

25feb
Workshop
Worskhop ontgiften en healing met de engelen
Meterik
Wil je ook vol levenslust de lente starten? Het lichaam ontgiften van chemische stoffen, zoals medicijnen, vaccinaties, alcohol, suiker en nicotine. Lezing, healing met de engelen. Een goede motivatie maakt het proces van ontgifting gemakkelijker.
13feb
Cursus
Cursus engelen: Jouw weg in de nieuwe wereld
Nijmegen
Ik nodig je uit om contact te maken met jouw engelen. De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Leer in deze cursus met ze te werken: vanuit een goede verbinding met het hogere krijg je meer informatie over je hemelsplan.
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Nijmegen
De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden bij klachten zoals lage rugpijn, overgewicht en stress, depressie, slapeloosheid, hoogsensitiviteit en onverklaarbare pijnklachten te herstellen.
30jan
Cursus
Worskhop samen afvallen door acupunctuur, vergoed door zorgverzekeraar
Nijmegen
De workshop samen afvallen door acupunctuur is een motiverende methode om op gezond gewicht te komen. Acupunctuur doorbreekt de vicieuze cirkel van gewichtstoename. De groepsconsulten worden vergoed door zorgverzekeraar. Nieuwe inzichten en energie.
06feb
Workshop
Workshop Volle maan en hartsverlangens
Nijmegen
Hallo mooie ziel, binnenkort is het weer volle maan. In de workshop volle maan en hartsverlangens leer contact te maken met de krachtige energie van volle maan. In de workshop In een kleine groep leer je al je wensen uit te laten komen.