Duurzame veldboeketten

Ceciel Geerards
Nijmegen

Mijn streven is om u eerlijke bloemen aan te bieden, gifvrij, die zich onderscheiden  door de kwaliteit, versheid en originaliteit. De bloemen die ik verwerk in mijn boeketten komen rechtstreeks van het land.

Vanaf seizoen 2022 betrek ik de bloemen van ' Zelfgeplukt', een bedrijf dat duurzaamheid en ecologisch kweken hoog in het vaandel heeft.

Het is een plezier om te zien hoe de gewassen zich ontwikkelen en wat een goede grondbewerking met planten doet. Niet alleen de bloemen hebben hier profijt van, ook bodemorganismen gedijen hier goed bij. Voor de verbetering van de grond maakt Doris Nielen, eigenaresse, gebruik van circulaire groenbemesters en composteert zij tuinafval op eigen terrein. Zij maakt geen gebruik van gif, chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De zaden en bloembollen probeert zij in eigen teelt op te kweken of zoveel mogelijk te betrekken van biologische kwekers.

Over Ceciel Geerards

Mijn naam is Ceciel Geerards. 30 jaar geleden ben ik me om gaan scholen vanuit het welzijnswerk tot bloemist en hovenier. Sinds 7 jaar heb ik mijn eigen bedrijf, waar ik de keus gemaakt heb om met duurzame snijbloemen prachtige boeketten te schikken. 

Voor mij is het van groot belang om op een duurzame wijze te kweken. Ik wil op deze manier een bijdrage leveren aan een beter milieu en hoop met de teelt van gifvrije bloemen mensen bewust te maken van het feit, dat je zonder bestrijdingsmiddelen seizoensgebonden prachtige bloemen aan kunt bieden.


Duurzame veldboeketten Ceciel Geerards

Ceciel Geerards

Tweede Oude Heselaan 199
6542 VG Nijmegen

Duurzame veldboeketten