Presentatiecoaching/Stembevrijding

Agnes Bergmeijer
Nijmegen

Bij mij kun je terecht voor alles wat te maken heeft met je zichtbaarheid en hoorbaarheid. Ik geef stembevrijding en presentatie-coaching. Het ontdekken van je vrije stem kan een cadeau zijn aan jezelf voor de rest van je leven.

Wat is stembevrijding? 

Bij stembevrijding ga je je authentieke, eigen stem, vrijmaken, de weg vrij maken voor jouw vrije stem die je misschien nog niet van jezelf kende, het lied waarvan je nog niet wist dat je het in je had.

Je stem en jouw innerlijke muziek de ruimte geven!

En het leuke is dat dat een echte bevrijdende ervaring kan zijn.

Iedereen kan zingen!

Als je kunt praten, kun je zingen: Verleng de klinker van het woord 'Ja' en: Voila, je zingt!!!!

Bij stembevrijding gaat het niet over goed of slecht, zuiver of vals, gaat het niet over techniek! Het gaat over wat er in je leeft, nu, nu jij zingt! Daar bij te zijn, daar bij te blijven en daar een lied uit te laten ontstaan, precies zoals het nu in je opkomt!

Ook kan het zijn dat je heel graag liedjes zingt die al bestaan. Die kun je ook op een stembevrijdende manier benaderen. Daarbij ga je uit van wat jij nu te geven hebt met dit lied en hoe dat zo trouw mogelijk aan jezelf kan klinken.

Zingen in contact

Onder de douche of in de badkamer, achter het stuur met de muziek keihard aan, durven we vaak nog best lekker (mee) te galmen en ons lied vol gevoel ten gehore te brengen, maar wat gebeurt er als je daarbij iemand aankijkt. Je kunt hier gaan ervaren wat de waarde is van het in contact brengen van jouw stem met een ander.

Over Agnes Bergmeijer

Ik hou van lichtheid en speelsheid, werk vanuit eenvoud maar schuw diepgang niet. Mensen die in hun kracht staan, in al hun kwetsbaarheid, daar kijk en luister ik graag naar. Het verhaal achter de dingen is wat mij intrigeert en interesseert. Mijn liefdevolle nieuwsgierigheid drijft mij in mijn werk. Muziek, taal, theater en natuur spelen in mijn leven, naast een ieder de me lief is, een belangrijke rol.

In 1968 ben ik geboren in Eindhoven en opgegroeid in het Brabantse Nuenen. Ik studeerde aan de Toneelacademie Maastricht van 1985 tot 1989.

Opgeleid tot Presentatiecoach/trainer aan de School voor Presentatie-coaching van Arold Langeveld geef ik o.a trainingen en workshops in diverse onderwijs-instellingen en aan het Female-Capital netwerk van DNB. Daarnaast geef ik individuele coaching bij voorbereiding van presentaties en spreek-angst.

In 2016 ben ik de tweejarige Academie voor Stembevrijding van Jan Kortie gaan volgen en werk sindsdien als stembevrijder. Deze pure en eenvoudige manier om met stem en zang te werken geef ik graag door in mijn cursussen, workshops en individuele lessen.

De afgelopen 30 jaar acteerde en zong ik in diverse producties bij verschillende toneel- en theatergezelschappen. Met tientallen voorstellingen deden we tournees langs alle grote en kleine Nederlandse podia. Ook maakte ik twee keer een aantal maanden een theatertour door de USA en Cananda met de voorstelling: Love that dog, van theatergroep Kwatta. Ik regisseerde diverse (jeugdtheater)producties in zowel het professionele- als amateur-circuit.

Ik treed zingend op met mijn liedjesprogramma Agnes zingt Barbara.


Presentatiecoaching/Stembevrijding Agnes Bergmeijer

Agnes Bergmeijer

Voorstadslaan, 102
6541 SV Nijmegen

Presentatiecoaching/Stembevrijding