Stembevrijding (indiv. sessies, workshops, retraites)

Voet en Verbinding - Eveline Duermeijer
Beek (Berg en Dal)

Individuele sessies Stembevrijding. Verlang jij ernaar om je vrijer uit te durven spreken? Wil jij graag vastzittende emoties laten stromen en meer ruimte in jouzelf voelen? Ervaar de vreugde en helende werking van Stembevrijding!

Ervaar de vreugde en helende werking van Stembevrijding (indiv. sessies)

Verlang jij ernaar om je vrijer uit te durven spreken? Wil jij graag vastzittende emoties laten stromen en meer ruimte, vreugde en energie in jouzelf voelen? 

Bij Stembevrijding gaat het er niet om dat jij mooi “moet” zingen. Je mag jouw klanken vrij laten laten ontstaan, ongedwongen en speels. Zing met de verlangens in jouw hart. Geef klank aan jouw emoties. Zing klein en zacht of uitbundig en vol passie. Laat je verrassen en verwonder jezelf.

We starten de sessies met meditatie, oefeningen om te gronden, nemen uitgebreid de tijd om je te verbinden met jouw basis, je lijf en bekkengebied, zodat jij de veiligheid in jouzelf voelt om van daaruit jouw klanken te verkennen. Wat in jou wil gevoeld en gehoord worden? Wat is jouw verlangen? Waar zou jij klank aan willen geven? 

Ben je nieuwsgierig? Wil jij ervaren wat een individuele sessie Stembevrijding jou brengt? Bel of mail mij voor meer informatie en dan plannen we een sessie in!

Wanneer is Stembevrijding iets voor jou?

  • Als jij graag jouw verlangens de ruimte wil geven en jouw waarheid wil spreken
  • Als je vastzittende emoties de ruimte wil geven en wil laten stromen
  • Als je trouw wil blijven aan jezelf en jouw grenzen wil leren aangeven
  • Als je controle wil leren loslaten, meer in overgave wil ZIJN
  • Als jij ruimte wil geven aan het innerlijke speelse kind in jou
  • Als jij meer in verbinding wil komen met jouw vrouwelijke kracht 

Over Voet en Verbinding - Eveline Duermeijer

Mijn naam is Eveline Duermeijer. Na 11 jaar als sales manager Zuid-Europa gewerkt te hebben bij ACSI campinggidsen heb ik 3  jaar geleden mijn vaste baan opgezegd en mijn relatie verbroken om mijn zielsmissie te volgen, te leven en uit te dragen. Ik heb me de afgelopen jaren omgeschoold tot natuurcoach en voetreflexmasseur en vorig jaar heb ik de opleiding Stembevrijding bij het Centrum voor Stembevrijding in Amsterdam gevolgd

Jarenlang heb ik mijn stem niet durven laten horen. De afgelopen jaren heb ik hier grote stappen in gemaakt. Begin 2020 is Stembevrijding op mijn pad gekomen, een roep van mijn ziel. JA dit is wat ik te doen heb! Mensen begeleiden met Stembevrijding om zichzelf te kunnen zijn, zich vrij te durven uiten en vrij te voelen om te zijn wie jij diep van binnen bent! 

Binnen mijn bedrijf Voet en Verbinding begeleid ik vol enthousiasme mensen met hun eerste stap op het pad van bewustwording en persoonlijke groei, altijd vanuit een stevige verbinding met je voeten, goed gegrond en geaard. Ik help mensen de verbinding te maken van hoofd naar hart, de verbinding met de natuur, jouw eigen ware natuur. Dit doe ik via coaching in de natuur, Stembevrijding, dansworkshops en retraites. 


Voet en Verbinding: natuurcoaching, stembevrijding, dansworkshops en retraites

Eveline Duermeijer

Rijksstraatweg 201
6573CR Beek (Berg en Dal)

Stembevrijding (indiv. sessies, workshops, retraites)

Wat doe ik nog meer?

12mrt
Workshop
'Vier je Vrouw Zijn!' ~ Thema Dag: 'je eigen ruimte innemen in verbinding met de ander'. 
Nijmegen
Een magische dag in verbinding met jezelf en andere mooie vrouwen in de Oorsprong in Nijmegen. Met Meditatie, Ademwerk, Rituelen, Stembevrijding en Dans! We verbinden vandaag onze baarmoeders en ons innerlijke vuur! Voel je welkom Lieve Vrouw!
Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexmassage: heerlijk en ontspannen! Gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie
Beek (Berg en Dal)
Praktijk voor voetreflexmassage, gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie. Een moment voor jezelf, heerlijk en ontspannen!
Coaching - Wandelcoaching
Natuurcoaching, stembevrijding, dansworkshops & retraites: volg je hart, stapje voor stapje
Beek (Berg en Dal)
Wil je je hart meer volgen en weet je nog niet precies hoe? Tijdens een natuurcoachtraject vertragen we. We werken met beelden en symboliek uit de natuur, waardoor je sneller inzichten en antwoorden zult krijgen die jou verder helpen op je pad.
22apr
Workshop
'Vier je Vrouw Zijn!' ~ Sensualiteit Weekend (2-daagse)
Nijmegen
Verlang jij ernaar jouw vrouwelijke Sensualiteit meer ruimte te geven? En jouw levens energie te voelen stromen? Een weekend vol plezier, passie en vrouwelijk vuur in de Oorsprong in Nijmegen. Via Meditatie, Rituelen, Ademwerk, Stemwerk en Dans. 
19feb
Workshop
'Vier je Vrouw Zijn!' ~ Nieuwe Maan Ceremonie *special*
Nijmegen
Een magische dag in verbinding met jezelf en andere mooie vrouwen in de Oorsprong in Nijmegen. Met Meditatie, Ademwerk, Rituelen, Stembevrijding en Dans! We verbinden vandaag onze baarmoeders en ons innerlijke vuur! Voel je welkom Lieve Vrouw!